Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen wand met deur

Op zoek naar een glazen wand met deur? Glasconcept helpt u graag verder. Wij maken alle glazen wanden en deuren op maat. Daarnaast is er altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Glasconcept? Lees dan verder.

Glazen wand met deur van Glasconcept

Glasconcept heeft een groot assortiment aan glazen wanden en deuren. Zoek je naar een glazen wand met deur dan helpt Glasconcept u graag verder. Glasconcept is gespecialiseerd in het maken van (glazen) deuren, vloerpot deuren, schuifwanden, douchedeuren en meer. Daarnaast maakt Glasconcept ook douchewanden en achterwanden voor in de keuken.

Glazen wanden met deuren komen steeds vaker voor. Ze zijn zeer geschikt voor een modern interieur, zorgen voor veel licht in huis of op kantoor en winnen meer ruimte. Neem hier alvast een kijkje naar onze achterwanden of glazen deuren.

 

 

Glazen wand met deur bestellen

Een glazen wand met deur bestellen is niet moeilijk bij Glasconcept. U kijkt eerst naar welke deur of wand u wilt hebben. Vervolgens kan er gekozen worden uit extra opties zoals het type glas: extra helder kristalglas, mat-satijnglas, extra helder mat satijnglas en ‘timeless glass’. Daarnaast heeft u ook de optie voor een glass-coating. Deze zorgt ervoor dat het glas haar glans langer behoudt.

Zodra er is gekozen uit deze opties kan er een vrijblijvende offerte aangevraagd worden. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in samen met de opties die u wilt voor uw glazen wand en deur. Dit is binnen enkele minuten gebeurd.

Levering van uw deur

Wilt u dat we de glasproducten laten bezorgen bij u? Dat kan. Alle glasproducten van Glasconcept worden met een speciale glaswagen vervoerd. Zo voorkomen we dat uw product beschadigd raakt. Onze chauffeur levert de glazen deur tot over de eerste drempel van uw voordeur. Dit is ook het geval wanneer u in een verzamelgebouw of flat woont.

Vaak is het product beschikbaar binnen 14 dagen na het akkoord van de offerte. Vanaf dat moment, kan het product bij ons afgehaald worden. Dit dient wel te gebeuren op afspraak. Wilt u meer weten over de leveringsprijzen? Lees hier verder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u vragen over een bestelling? Neem een kijkje bij onze veel gestelde vragen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder!

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons