Glazen wand met deur

Op zoek naar een glazen wand met deur? Glasconcept helpt u graag verder. Wij maken alle glazen wanden en deuren op maat. Daarnaast is er altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Glasconcept? Lees dan verder.

Glazen wand met deur van Glasconcept

Glasconcept heeft een groot assortiment aan glazen wanden en deuren. Zoek je naar een glazen wand met deur dan helpt Glasconcept u graag verder. Glasconcept is gespecialiseerd in het maken van (glazen) deuren, vloerpot deuren, schuifwanden, douchedeuren en meer. Daarnaast maakt Glasconcept ook douchewanden en achterwanden voor in de keuken.

Glazen wanden met deuren komen steeds vaker voor. Ze zijn zeer geschikt voor een modern interieur, zorgen voor veel licht in huis of op kantoor en winnen meer ruimte. Neem hier alvast een kijkje naar onze achterwanden of glazen deuren.

 

 

Glazen wand met deur bestellen

Een glazen wand met deur bestellen is niet moeilijk bij Glasconcept. U kijkt eerst naar welke deur of wand u wilt hebben. Vervolgens kan er gekozen worden uit extra opties zoals het type glas: extra helder kristalglas, mat-satijnglas, extra helder mat satijnglas en ‘timeless glass’. Daarnaast heeft u ook de optie voor een glass-coating. Deze zorgt ervoor dat het glas haar glans langer behoudt.

Zodra er is gekozen uit deze opties kan er een vrijblijvende offerte aangevraagd worden. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in samen met de opties die u wilt voor uw glazen wand en deur. Dit is binnen enkele minuten gebeurd.

Levering van uw deur

Wilt u dat we de glasproducten laten bezorgen bij u? Dat kan. Alle glasproducten van Glasconcept worden met een speciale glaswagen vervoerd. Zo voorkomen we dat uw product beschadigd raakt. Onze chauffeur levert de glazen deur tot over de eerste drempel van uw voordeur. Dit is ook het geval wanneer u in een verzamelgebouw of flat woont.

Vaak is het product beschikbaar binnen 14 dagen na het akkoord van de offerte. Vanaf dat moment, kan het product bij ons afgehaald worden. Dit dient wel te gebeuren op afspraak. Wilt u meer weten over de leveringsprijzen? Lees hier verder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u vragen over een bestelling? Neem een kijkje bij onze veel gestelde vragen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder!

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer