Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchewanden

Vanaf € 179 incl. BTW

U wilt meer licht in uw douche of heeft u te weinig ruimte voor een muurtje in de badkamer? Dan is een glazen douchewand wellicht iets voor u. En dit zijn slechts twee voorbeelden van de legio mogelijkheden die een mooie douchewand u biedt.

Lees meer over Douchewanden Lees meer over de opties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
U ontvangt z.s.m. een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchewanden, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31 (0)113 - 344340 of bezoek onze compacte showroom (op afspraak).

Douchewand op maat, vanaf € 179,- *

U wilt meer licht in uw douche of heeft u te weinig ruimte voor een muurtje in de badkamer? Dan is een glazen douchewand wellicht iets voor u. En dit zijn slechts twee voorbeelden van de legio mogelijkheden die een mooie douchewand u biedt.

Onze douchewanden worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor de opties:
– extra helder kristalglas,
– mat-satijnglas of
– extra helder mat satijnglas.
Klik op de opties of hier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende types glas en voorbeeldfoto’s.

Een stalen frame behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de prijs.

NIEUW! TIMELESS GLAS

Het glas die haar glans behoudt.

Bekijk de video »

GC anti-kalkcoating
Ook is er de mogelijkheid, tegen een kleine vergoeding, de douchewand te laten behandelen met onze Glasconcept anti-kalkcoating. Deze voorkomt klakaanslag en osmose op uw douchewand. Klik op de titel of hier voor meer informatie over onze GC anti-kalkcoating met maar liefst 5 jaar garantie!

Bevestigingsmaterialen
Wij adviseren onze douchewanden te bevestigen met een u-profiel, voor bevestiging van de achter- en onderzijde of met glasklemmen voor aan de zijkant en/of bovenzijde. Deze accessoires zijn te verkrijgen in chroom of rvs en los mee te bestellen.
Voor extra steun van uw douchewand, kunt u optioneel een stabilisatorstang mee bestellen in chroom of rvs. Deze zijn verkrijgbaat in verschillende opties, zoals onze (schuine)wand stabilisator of plafond stabilisator (maximale lengte: 1200 mm. Ø 19 mm.). Maar ook vierkante of hoek stabilisators behoren tot de mogelijkheden.

Passend
Iets is pas “op maat” als het gemaakt is voor een specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten én altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet. Binnen één werkdag ontvangt u dan een op maat gemaakte offerte, die precies past bij uw (thuis)situatie. (klik hier voor onze inmeetinstructie)

Bezorging en inmeten & plaatsen
Wij bezorgen uw douchewand al vanaf € 65,- bij u thuis en komen bij u de douchedeur zelfs inmeten en plaatsen vanaf € 285,-. Klik hier om te zien welk bezorg-, inmeet- en plaatsingstarief voor u van toepassing is.1

Details
1 De vermelde (meer)prijzen voor oa. de GC anti-kalkcoating, extra helder kristal glas, mat satijnglas, extra helder mat satijnglas en bezorging en plaatsen zijn gebasseerd op de standaard afmetingen.
Bij afwijkende en grotere afmetingen is de getoonde meerprijs niet van toepassing, deze zijn opaanvraag en kunnen hoger uitvallen.

NB. Grotere afmetingen en opties op aanvraag.
Alle prijzen zijn incl. BTW

Advies
Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchewand heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons op + 31(0)6 81 82 37 24.

  • Inmeet kosten vanaf € 70,-
  • Bezorgkosten vanaf € 65,-
Extra helder ipv. standaard glas
€ 90 incl. BTW
Voor een witter effect adviseren wij ons extra helder veiligheidsglas. (1)
Vingergat 40 mm. p.p. geslepen
€ 10 incl. BTW
Meerprijs bij een douchedeur en in plaats van een douchedeurknop.
Volg ons