Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Deuren

Of u het nu mooier vindt of omdat u ruimte wilt winnen ten opzichte van een reguliere binnendeur. Onze binnendeuren worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met beslag naar keuze. Glasconcept levert zowel stompe-, opdek-, schuif- en vloerpot deuren. Ook leveren we stalen binnendeuren. Als u graag voor een industriële stijl kiest, dan zijn stalen binnendeuren eigenlijk een must.

Waarom glazen binnendeuren van Glasconcept? 

 • Geen aanbetaling
 • 100% op maat gemaakt
 • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Inmeet- en ophangservice in Nederland en België
 • Gespecialiseerd transport

Glazen stompe- of opdek binnendeur op maat, voor slechts € 335,- 1
Stompe- of opdek binnendeuren zijn de meest voorkomende deuren in een woonhuis, maar wat is nu precies het verschil? Een glazen stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Bij een glazen opdek deur valt de deur ook volledig weg in het kozijn, echter de scharnieren worden op het kozijn gemonteerd.
1  Een standaard op maat gemaakte stompe- of opdekbinnendeur wordt geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.100 mm. (b. x h.).

NB.  Grotere afmetingen op aanvraag.

Lees meer over Deuren

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
U ontvangt z.s.m. een offerte op maat.

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste deuren, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31 (0)113 - 344340 of bezoek onze compacte showroom (op afspraak).

Glazen binnendeur op maat, vanaf slechts € 335,- *

Of u het nu mooier vindt of omdat u ruimte wilt winnen ten opzichte van een reguliere binnendeur. Onze binnendeuren worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met beslag naar keuze.

Glasconcept levert zowel stompe-, opdek-, schuif- en vloerpotdeuren.

Glazen stompe- of opdek binnendeur op maat, vanaf slechts € 335,- 1

Stompe- of opdek binnendeuren zijn de meest voorkomende deuren in een woonhuis, maar wat is nu precies het verschil? Een glazen stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Bij een glazen opdekdeur valt de deur ook volledig weg in het kozijn, echter de scharnieren worden op het kozijn gemonteerd.

1  Een standaard op maat gemaakte stompe- of opdekbinnendeur wordt geleverd met standaard kwaliteit deurbeslag, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.100 mm. (b. x h.).
NB. Grotere afmetingen op aanvraag.

Nieuw! Timeless glas

Het glas die haar glans behoudt.

Bekijk de video »

Glazen Agil binnen schuifdeur op maat, vanaf slechts € 645,- 2

Glazen binnen schuifdeuren zijn ruimtebesparend en in vrijwel iedere ruimte toe te passen. U kunt kiezen voor:

 1. de standaard Agil schuifwand systeem -met wand of plafondbevestiging in een aluminium of RVS koof- of
 2. voor het exclusievere Manet systeem met een aluminium of RVS schuifrailsysteem met wandmontage (meerprijs € 250,-).

2  Onze  op maat gemaakte schuifdeuren worden geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.200 mm. (b. x h.).

Beide type deuren worden standaard geleverd met een set RVS handvatten met een lengte van 350 mm. U kunt echter ook kiezen voor een setgebogen aluminium Arcos handvatten van:

 • 350 mm. (meerprijs € 175,-) of
 • 750 mm. (meerprijs € 195,-)

óf de RVS variant voor een meerprijs van:

 • 350 mm. (meerprijs € 225,-)
 • 750 mm. (meerprijs € 285,-)

NB. Grotere afmetingen op aanvraag.

Glazen vloerpot binnendeur op maat, vanaf slechts € 785,- 3
De standaard glazen vloerpot binnendeur is een zelfsluitende deur die naar twee kanten geopend kan worden (naar binnen en buiten) en -die men desgewenst- in een hoek van 90 graden open kan laten staan. Dit is mogelijk door een veer die in de vloer wordt weggewerkt. Voor dit type deur is geen kozijn nodig.

Glasconcept biedt naast de standaard vloerpot binnendeur ook de optie met het Unica systeem, waarbij de het veersysteem in de schoen (de scharnier aan de onderzijde van de deur) wordt verwerkt. Hiervoor is geen hakwerk in de vloer nodig; meerprijs € 80.-.

3  Een standaard op maat gemaakte vloerpot- en de optionele Unica binnendeur worden geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag, in 10 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.200 mm. (b. x h.).

Beide type deuren worden standaard geleverd met een set RVS handvatten met een lengte van 350 mm. U kunt echter ook kiezen voor een setgebogen aluminium Arcos handvatten van:

 • 350 mm. (meerprijs € 175,-) of
 • 750 mm. (meerprijs € 195,-)

óf de RVS variant voor een meerprijs van:

 • 350 mm. (meerprijs € 225,-)
 • 750 mm. (meerprijs € 285,-)

NB. Grotere afmetingen op aanvraag.

Stalen binnendeuren op maatbinnendeuren van staal en glas
Een stalendeur is een kozijn loze deur, die goed tot zijn recht komt in ruimtelijke, moderne interieurs, waar de deur voor een industriële “uitstraling” zorgt. Robuust met klasse. Een stalen binnendeur met glas geeft uw woning of kantoor openheid en uitstraling. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen wand en glazen deuren. Het staal van de binnendeur is robuust terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maakt. Een voordeel van staal is dat u de kleur van het stalen kozijn zelf kunt bepalen. Een andere voordeel van de stalen binnendeur is dat de technieken de afgelopen jaren enorm verfijnd zijn, zowel in het ontwerp als in de gebruikte techniek van draaideuren. Zo zijn de mogelijkheden qua design veel groter dan ooit en is staal in de afwerking veel duurzamer dan vroeger.

Stalen taatsdeuren
Wanneer u een stalen deur wenst -die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien- is een stalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onder- en bovenkant van de deur heeft, draait een taatsdeur (om zijn as) makkelijk naar binnen én naar buiten, via een vloerpot (of vloerveer). Een andere veel gebruikte term is de pivotdeur. Pivoteren staat voor ronddraaien op slechts één steunpunt. Een stalen taatsdeur opent heel licht, zonder veel kracht te hoeven gebruiken en is bovenal zelfsluitend: na openen, valt hij vanzelf weer dicht.

Op welke manier wordt de deur afgewerkt?
Voor de stalen binnendeuren gebruiken wij hoek- en T-profielen met een afmeting van 50 mm breed en 30 mm hoog. Alle binnendeuren worden gestraald en vervolgens voorzien van een poedercoating. Het glas (enkel veiligheidsglas)wordt vastgezet met kit en vervolgens met donkere stopverf afgewerkt om het authentieke uiterlijk te benadrukken.

Type glas
Onze binnendeuren worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Echter u kunt ook kiezen voor de optie extra helder kristalglasmat-satijnglas of extra helder matglas.

Beslag
Bij de glazen stompe- en opdek binnendeuren leveren wij twee scharnieren en een deurkruk met slotplaat (optioneel met slot). Onze glazen binnenschuifdeuren worden inclusief één set handvatten geleverd. En de glazen vloerpot binnendeuren worden geleverd met één set handvatten en twee scharnieren (onder en boven), waarbij één zelfsluitende veer in de vloerpot of in de onderste scharnier/schoen bij het Unica systeem.

Passend 
Iets is pas op maat als het gemaakt is voor uw specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten (klik hier voor onze inmeetinstructie) en altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet. Binnen één werkdag ontvangt u dan een op maat gemaakte offerte, die precies past bij uw (thuis)situatie.

Advies
Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste binnendeur, bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of vul het contactformulier in.

Bezorgen en inmeten & plaatsen
Wij bezorgen uw binnendeur al vanaf € 65,- bij u thuis en komen bij u de binnendeur zelfs inmeten en plaatsen vanaf € 285,-. Klik hier voor de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

NB. Alle prijzen zijn incl. BTW

 • Inmeet kosten vanaf € 70,-
 • Bezorgkosten vanaf € 65,-
Volg ons