Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchedeuren

Vanaf € 289 incl. BTW

Een mooie douchedeur maakt uw badkamer helemaal compleet. Het maakt niet uit of u nu een nieuwe badkamer laat zetten of besluit uw bestaande douchegordijn te vervangen. Onze douchedeuren worden standaard geleverd met Eurofit beslag naar keuze in chroom, RVS of elke gewenste RAL-kleur en met standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.

Lees meer over Douchedeuren

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
U ontvangt z.s.m. een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchedeuren, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31 (0)113 - 344340 of bezoek onze compacte showroom (op afspraak).

Douchedeur op maat, vanaf slechts € 289,- 

Een mooie douchedeur maakt uw badkamer helemaal compleet. Het maakt niet uit of u nu een nieuwe badkamer laat zetten of besluit uw bestaande douchegordijn te vervangen.
Onze douchedeuren worden standaard geleverd met Eurofit beslag naar keuze in chroom, RVS of elke RAL-kleur en met standaard helder thermischvoorgespannen veiligheidsglas.
Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor de opties:
 Extra helder kristalglas,
 Mat-satijnglas of
– Extra helder mat-satijnglas.

Klik op de opties of hier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende types glas en voorbeeldfoto’s.

Nieuw! Timeless glas

Het glas die haar glans behoudt.

Bekijk de video »

GC anti-kalkcoating
Ook is er de mogelijkheid, tegen een kleine vergoeding, de douchedeur te laten behandelen met onze Glasconcept anti-kalkcoating. Deze voorkomt klakaanslag en osmose op uw douchedeur. Klik op de titel of hier voor meer informatie over onze GC anti-kalkcoating met maar liefst 5 jaar garantie!

Standaard topkwaliteit
Alle douchedeuren worden standaard geleverd in 8 mm. helder veiligheidsglas met Eurofit kwaliteits deurbeslag naar keuze in chroom of rvs. Voor deurbeslag van andere merken, zoals Royal douche en Stremler wordt een meerprijs berekend.
Naar wens kunt u kiezen voor de extra optie om een doorzichtige rubberen afdichtstrip voor de onder en/of zijkant laten aanbrengen op uw douchedeur.

Passend
Iets is pas “op maat” als het gemaakt is voor een specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten én altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet. Binnen één werkdag ontvangt u dan een op maat gemaakte offerte, die precies past bij uw (thuis)situatie. Klik hier voor onze inmeetinstructie.

Bezorging en inmeten & plaatsen
Wij bezorgen uw douchedeur al vanaf € 65,- bij u thuis en komen bij u de douchedeur zelfs inmeten en plaatsen vanaf € 285,-. Klik hier om te zien welk bezorg-, inmeet- en plaatsingstarief voor u van toepassing is.1 

Details
1 De vermelde (meer)prijzen voor oa. de GC anti-kalkcoating, extra helder kristal glas, mat satijnglas, extra helder mat satijnglas en bezorging en plaatsen zijn gebasseerd op de standaard afmetingen.
Bij afwijkende en grotere afmetingen is de getoonde meerprijs niet van toepassing, deze zijn opaanvraag en kunnen hoger uitvallen.
 

NB. Grotere afmetingen, opties en speciaal (deur)beslag op aanvraag.
Alle prijzen zijn incl. BTW

Advies
Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchedeur, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons op
+ 31(0)6 81 82 37 24.

Zelf inmeten? Download de handleiding

  • Inmeet kosten vanaf € 70,-
  • Bezorgkosten vanaf € 65,-
Volg ons