Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Steellookdeuren

Vanaf € 895 incl. BTW

Steellook deuren + wanden zijn bij ons glazen deuren van helder gehard veiligheidsglas waarop aluminium strips geplakt worden waardoor u een industriële look creëert.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
U ontvangt z.s.m. een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste steellookdeuren, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31 (0)113 - 344340 of bezoek onze compacte showroom (op afspraak).

Varianten

Opdekdeuren

Een steellook opdekdeur is een vlakke deur die aan de bovenzijde en aan de twee zijkanten op het kozijn sluit. Een opdek deur in steellook leveren we standaard met 2 opdekscharnieren + loopslot met kruk in zwart

Clarit deur (stompe deur)

Een steellook stompe deur (clarit deur) is een binnendeur die geheel in de sponning van het kozijn sluit. Een stompe deur in steellook leveren we standaard met 2 clarit scharnieren + loopslot met kruk in zwart.

Taatsdeuren

Een steellook taatsdeur is een draaiende deur die roteert op een verticale as, een vloerveer. Dit verschilt van reguliere scharnierdeuren, waar de scharnieren aan de zijkant van de deur en de aangelegen wand zijn bevestigd. Een taatsdeur leveren we standaard met een vloerveer en deur greep van ca 40 cm in zwart. Ook is het mogelijk om bv een wand met taatsdeur te leveren om een brede ruimte in de woonkamer af te sluiten en toch de licht inval te kunnen behouden.

Schuifdeuren

Een steellook glazen schuifdeuren ook schuifpuien genoemd worden vooral toegepast in een woning als inkomend licht en uitzicht op bijvoorbeeld de tuin gewenst is en gewone deuren te veel ruimteverlies zouden veroorzaken. Een schuifdeur leveren we standaard met een muur en of plafond rail van Dorma en een deur greep in zwart. Ook is het mogelijk om bv een wand met schuifdeur te leveren om een brede ruimte in de woonkamer af te sluiten en toch de licht inval te kunnen behouden.
Volg ons