Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Keuken achterwand

Vanaf € 150 incl. BTW

Kiest u ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk? Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk.

Waarom een glazen keuken achterwand van Glasconcept? 

  • U hoeft geen aanbetaling te doen
  • Altijd 100% op maat gemaakt
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Inmeet- en ophangservice in Nederland en België
  • Gespecialiseerd transport
Lees meer over Keuken achterwand

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
U ontvangt z.s.m. een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste keuken achterwand, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31 (0)113 - 344340 of bezoek onze compacte showroom (op afspraak).

Glazen keuken achterwand op maat, vanaf slechts € 150,-/m2 *

Kiest u ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk? Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk.

Glasconcept levert uw nieuwe op maat gemaakte keuken achterwand in iedere gewenste RAL kleur, incl. uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten, vensterbanen, kranen, etc, welke u zelf kunt aangeven op technische tekening. Uiteraard hebben wij ook een inmeet service waar u gebruik van kunt maken.

Onze keuken achterwanden worden standaard geleverd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U heeft de keuze uit alle gewenste RAL kleuren, incl metalic kleuren (meerprijs is € 30,- per m2). De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een 2-componentenlak, welke niet doorzichtig is. De verf is bestand tegen een temperatuur van meer dan 100 °C (3 jaar garantie op de verf).

U kunt kiezen uit een rondom geslepen en gepolijste randafwerking óf een rondomgeslepen én meegespoten rand in dezelfde kleur als de achterwand.

NB.    De maximale lengte uit één stuk is 3.900 mm.

Passend 
Iets is pas “op maat” als het gemaakt is voor een specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten én altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet. Binnen één werkdag ontvangt u dan een op maat gemaakte offerte, die precies past bij uw (thuis)situatie. Klik hier voor onze inmeetinstructie.

Advies
Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste keukenachterwand, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons op
+ 31(0)6 81 82 37 24.

Bezorgen en inmeten & plaatsen
Wij bezorgen uw glazen keuken achterwand al vanaf € 65,- bij u thuis (binnen twee weken) en komen bij u de  keuken achterwand zelfs inmeten en plaatsen vanaf € 285,- (binnen twee tot vier weken).

Klik hier voor de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

 

NB.   Alle prijzen zijn incl. BTW

  • Inmeet kosten vanaf € 70,-
  • Bezorgkosten vanaf € 65,-
Volg ons