Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen deuren

Vanaf € 485 incl. BTW

Glasconcept.nl levert en installeert glazen deuren, waaronder glazen stompe deuren en glazen opdekdeuren, in heel Nederland en België. Het voordeel van een glazen deur is dat er een gevoel van ruimte is. Daarnaast wordt licht niet tegengehouden.

Wij zien dat steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor glazen deuren, bijvoorbeeld voor een vergaderzaal, een kantoor, een keuken of voor een badkamer. Van mat tot helder: we leveren het allemaal. Al onze glazen deuren worden op maat gemaakt voor u. Heeft u liever een deur met een industriële uitstraling? Bekijk dan onze stalen deuren.

De prijs van 485 euro is gebaseerd op een glazen stompe deur met een afmeting van 1000 bij 2100 millimeter, inclusief deurbeslag van hoge kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hieronder op ‘Offerte aanvragen’ en u krijgt van ons een scherp en vrijblijvend prijsvoorstel.

Lees meer over Glazen deuren

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
U ontvangt z.s.m. een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste glazen deuren, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31 (0)113 - 344340 of bezoek onze compacte showroom (op afspraak).

Varianten

Opdekdeuren

Een opdekdeur is een vlakke deur die aan de bovenzijde en aan de twee zijkanten op het kozijn sluit. Een opdek deur leveren we standaard met 2 opdekscharnieren + loopslot met kruk in rvs. zwart beslag kan ook geleverd worden tegen meer prijs

Stompe deuren

Een stompe deur (clarit deur) is een binnendeur die geheel in de sponning van het kozijn sluit. Een stompe deur leveren we standaard met 2 clarit scharnieren + loopslot met kruk in rvs. zwart beslag kan ook geleverd worden tegen meer prijs

Taatsdeuren

Een taatsdeur is een draaiende deur die roteert op een verticale as, een vloerveer. Dit verschilt van reguliere scharnierdeuren, waar de scharnieren aan de zijkant van de deur en de aangelegen wand zijn bevestigd. Een taatsdeur leveren we standaard met een vloerveer en deur greep van ca 40 cm in rvs, zwart beslag kan ook geleverd worden tegen meer prijs.

Glazen schuifdeuren

Een glazen schuifdeuren ook schuifpuien genoemd - worden vooral toegepast in een woning als inkomend licht en uitzicht op de tuin gewenst is en gewone deuren te veel ruimteverlies zouden veroorzaken. Een schuifdeur leveren we standaard met een muur en of plafond rail van Dorma en een deur greep in rvs. zwart beslag kan ook geleverd worden tegen meer prijs.

Glazen stompe- of opdek binnendeur op maat, vanaf € 485,- 1

Stompe- of opdek binnendeuren zijn de meest voorkomende deuren in een woonhuis, maar wat is nu precies het verschil? Een glazen stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Bij een glazen opdek deur valt de deur ook volledig weg in het kozijn, echter de scharnieren worden op het kozijn gemonteerd.

1  Een standaard op maat gemaakte stompe- of opdek binnendeur wordt geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.100 mm. (b. x h.).

NB. Grotere afmetingen of beslag in elke RAL-kleur op aanvraag.

  • Inmeet kosten vanaf € 70,-
  • Bezorgkosten vanaf € 65,-
Volg ons