Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Spiegels

Vanaf € 45 incl. BTW

Iedere dag kijkt u in de spiegel; in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Uiteraard vraagt iedere ruimte een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat, wel -ongeacht de ruimte- in de beste kwaliteit; badkamerkwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas”; dus (ook) geschikt voor vochtige ruimtes.

Lees meer over Spiegels

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
U ontvangt z.s.m. een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste spiegels, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31 (0)113 - 344340 of bezoek onze compacte showroom (op afspraak).

Spiegels op maat, vanaf € 45,- per m2

Iedere dag kijkt u in de spiegel; in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Uiteraard vraagt iedere ruimte een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat, wel -ongeacht de ruimte- in de beste kwaliteit; badkamerkwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas”; dus (ook) geschikt voor vochtige ruimtes.

De spiegel wordt voorzien van een zilveren laag aan de achterzijde, wordt standaard geleverd in 6 mm. dik, helder, brons of grijsgetint spiegelglas en heeft standaard een plat poly (meervoudig) geslepen rand. Het glas is daarom netjes afgewerkt en absoluut niet scherp. Onze spiegels zijn verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen. Met of zonder facetrand***, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. Alles is mogelijk én uit één stuk te leveren*.

Voor de montage van de spiegels gebruiken wij standaard een zeer hoogwaardige ‘blinde-‘ montageset. Deze set wordt aan de achterzijde op de spiegel aangebracht en is aan de voorzijde niet zichtbaar. Hierdoor is het mogelijk de spiegel zonder lijst op te hangen en/of zonder deze te hoeven verlijmen. Optioneel leverbaar met spiegelverwarming.

Nieuw! Timeless glas

Het glas die haar glans behoudt.

Bekijk de video »

Sealen spiegel
Bij het snijden van de spiegel komt de spiegelende laag bloot komt te liggen. Optioneel kunnen wij alle badkamerspiegels, daarom naast het slijpen van de spiegel, voorzien van nog een extra bewerking om de levensduur van de spiegel te verhogen. De randen aan de achterzijde van de spiegel worden dan voorzien van een transparante laag, ook wel sealen genoemd. Dit gaat het corroderen van de spiegel aan de rand zoveel mogelijk tegen.

Spiegelverwarming; condensvrije spiegel

Spiegelverwarming vanaf € 84,00 (incl. BTW, excl. verzendkosten#)

Bent u het ook beu na een lekkere douche iedere keer weer in een beslagen spiegel te moeten kijken? Dat kan snel en simpel verholpen worden met een spiegelverwarming. De verwarming zorgt er voor dat de spiegel binnen enkele minuten condens vrij is.

De éénvoudig te bevestigen zelfklevende verwarmingsfolie is eenvoudig aan te brengen. Het verwarmingselement is zelfregulerend, waardoor een thermostaat niet nodig is. Leverbaar in diverse maten en modellen (230V).
Met onze uiterst eenvoudig te installeren spiegelverwarming kunt u uw spiegel condensvrij houden.

Ons product is geschikt voor in vochtige ruimtes en toepasbaar op iedere spiegel, economisch in gebruik en absoluut (kind)veilig. De garantieperiode van 5 jaar bevestigd de hoogwaardige kwaliteit van dit product. Het element is ook absoluut onderhoudsvrij.

Onze spiegelverwarmingselementen voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1.
Klasse II IPX4. Bovendien zijn onze elementen KEMA gekeurd.

– Het spiegelverwarmingselement verhindert de vorming van condensatie van waterdamp op de voorzijde van de spiegel.
– Het verwarmingelement kan rechtstreeks op elke beschikbare 230V spanningsbron (stopcontact of schakelaar) aangesloten worden.
– Het spiegelverwarmingselement, dat comfortabel, onzichtbaar en zonder risico’s functioneert, garandeert een helder zicht in vochtige omstandigheden.

Onze spiegelverwarmingselementen zijn leverbaar in zes uitvoeringen (excl. spiegel): 
–    483 x 410 mm.    (hxb)  33W/230V. €   84,- #
–    564 x 410 mm.    (hxb)  38W/230V. €   88,- #
– 1.369 x 410 mm.    (hxb)  99W/230V. € 126,- #
–    671 x 524 mm.    (hxb)  63W/230V. €   98,- #
–    832 x 524 mm.    (hxb)  78W/230V. € 119,- #
– 1.531 x 524 mm.    (hxb) 144W/230V. € 166,- #

Passend
Iets is pas “op maat” als het gemaakt is voor een specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten én altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet. Binnen één werkdag ontvangt u dan een op maat gemaakte offerte, die precies past bij uw (thuis)situatie. Klik hier voor onze inmeetinstructie.

Europese kwaliteit
Een spiegel in de badkamer moet voldoen aan hogere kwaliteitseisen, niet in de laatste plaats door de vochtige omstandigheden. Onze spiegels worden uitsluitend gemaakt van Europees kwaliteitsglas, welke -in tegenstelling tot goedkopere geïmporteerde glas- iets duurder, maar vooral veel beter van kwaliteit is.
Onze spiegels worden standaard geleverd in 6 mm. dik, helder, brons of grijs getint spiegelglas en wordt afgewerkt met een poly-geslepen rand. Optioneel kan u kiezen voor een facetrand afwerking.

Advies
Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchedeur, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons op + 31(0)6 81 82 37 24.

Bezorging en inmeten & plaatsen
Wij bezorgen uw spiegel al vanaf € 65,-** bij u thuis en komen bij u de spiegel zelfs inmeten en plaatsen vanaf € 100,-**. Klik hier voor de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.
** excl. product

NB.  Grotere afmetingen op aanvraag.
Alle prijzen zijn incl. BTW

*     maximale afmetingen: 6.000 x 3.200 mm.
*** facetbreedtes van 10 tot 50 mm., meerprijs € 10,50 per lengte meter (l./m.)

#      Er worden geen transport-of verzendkosten gerekend voor de spiegelverwarming bij aankoop spiegel. Klik hier voor de verzendkosten voor losse spiegelverwarming.

  • Inmeet kosten vanaf € 70,-
  • Bezorgkosten vanaf € 65,-
Volg ons