Veel gestelde vragen

Contact

Hoe neem ik contact met jullie op?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 17.30 uur. U kunt ons een e-mail sturen via ons contactformulier op onze website of naar info@glasconcept.nl

Wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Wie zit er achter deze site?

Glasconcept.nl B.V.

Postadres: 
Postbus 2054, 4460 MB Goes, Nederland

Vestigingsadres:
Nieuwe Kerkstraat 29, 4421 JX  Kapelle, Nederland
Tel.: +31 (0)681823724
E-mail: info@glasconcept.nl

Betalen

Zijn alle prijzen inclusief btw?

In alle genoemde prijzen zit reeds 21% btw verwerkt.

Levering

Wat als ik niet thuis ben bij levering van de artikelen?

In principe is dit onmogelijk, daar wij altijd een leverafspraak maken in samenspraak met de klant. Mochten wij onverhoopt iets later zijn/niet in de mogelijkheid zijn uw producten te leveren, nemen wij telefonisch contact met u op.

Levert en/of plaatst u ook op zaterdag?

De medewerkers van glasconcept.nl werken van maandag tot en met zaterdag. Dit geldt voor zowel voor de klantenservice, als ook het inmeten en leveren. Plaatsen van de artikelen kan van maandag tot en met vrijdag.

Kan ik een bezorgtijd/plaatsingstijdstip aangeven?

De leveringen en/of plaatsing van de artikelen vindt altijd plaats in overleg met u, de klant. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen, echter dit is uiteraard afhankelijk van de lever-/productietijd en de routing/ritten.

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen ?

Om problemen en discussies achteraf te voorkomen, adviseren wij te kiezen voor bezorging via ons gespecialiseerd vervoer. Wij brengen uw product aan huis door heel Nederland en België. Bij bezorging kunt u uw product controleren op eventuele fouten en/of breuk, alvorens u uw product contant betaalt. Alleen met ons gespecialiseerd transport garanderen dat het product uw adres heel bereikt. Dit is niet mogelijk bij afhalen/eigen transport. Wij bezorgen uw product al vanaf € 35,-** bij u thuis.

Klik hier voor de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

** excl. product(en)

Indien u uw product toch liever zelf komt afhalen, kan dat -in onderling overleg- bij onze vestiging in Kapelle (Zeeland) in Nederland. NB. afhaling is alleen mogelijk na het maken van een afspraak: +31(0)681823724.

Hoe wordt mijn product bezorgd ?

Al onze maatwerk glasproducten worden met een speciale glaswagen vervoerd. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, levert onze chauffeur uw product tot over de eerste drempel van uw voordeur; óók in geval van een flat of verzamelgebouw is dit uw eigen persoonlijke voordeur. Wij bezorgen uw product al vanaf € 35,-** bij u thuis.

Klik hier voor de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

** excl. product(en)

Kunt u mijn bestelling ook bij mij thuis komen plaatsen of monteren?

Ja, wij begrijpen dat u er zeker van wilt zijn dat uw product precies past binnen uw situatie en dat niet iedereen dit perfect kan en/of wil. Daarom kunt bij al onze producten kiezen voor onze inmeet- en plaats service. Wij maken alleen gebruik van professionele glasmonteurs die dit als dagelijks werk doen. Wij bezorgen uw product al vanaf € 35,-** bij u thuis, voor het laten plaatsen van uw artikel dient u rekening te houden met een periode van twee tot vier weken na uw orderbevestiging.

Klik hier voor de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

** excl. product(en)

Hoe snel leveren jullie het product?

In veel gevallen is het product beschikbaar binnen 14 dagen na akkoord van uw offerte (als wij uw orderbevestiging ontvangen hebben). Vanaf dat moment is het product klaar/bij ons af te halen, afhalen kan alleen na afspraak. Kiest u voor levering óf levering en plaatsing, dan proberen wij dat zo spoedig mogelijk in te plannen. Dit kan echter niet gegarandeerd worden, dit is afhankelijk van de locatie en/of de planning en beschikbare middelen/mankracht. Wij stellen alles in het werk om met u een zo goed mogelijk passende afspraak te maken. Wij leveren alleen na onderling overleg met de klant over de geplande datum en/of tijdstip.

Maten

Meten = weten

U geeft aan Glasconcept de strakke maten door, dit wil zeggen de maten van wand tot wand. Om er zeker van te zijn dat uw product past en niet te groot is, adviseren wij u voor zowel de breedte als de hoogte op drie punten te meten en de smalste/kleinste maten op te geven. Alleen zo voorkomt u dat uw douche- of binnendeur niet kan sluiten en/of uw keuken achterwand of douchewand niet te ver uit steekt.

Hoe moet ik de maten ingeven bij het bestellen?

Als u een product op maat laat maken, hanteren wij een hoge mate van nauwkeurigheid, daarom vragen wij u alle afmetingen op te geven in millimeters (mm.)

Ter illustratie: 1 cm. = 10 mm. Een douchewand van bijvoorbeeld 89 cm. breed en 190 cm. hoog noteert u dan als volgt; 890 mm. breed en 1.900 mm. hoog.

Wat zijn glasmaten?

Met glasmaat wordt er bedoeld de exacte afmeting van het glas/product.

Wat wordt bedoeld met strakke maat?

Bij een strakke maat bedoelen wij de afstand van muur tot muur.

Komt u ook inmeten op locatie, zodat ik zeker weet dat het goed is?

Ja, wij begrijpen dat u er zeker van wilt zijn dat uw product precies past binnen uw situatie en dat niet iedereen dit perfect kan en/of wil. Daarom kunt bij al onze producten kiezen voor onze inmeet- en plaats service. Wij maken alleen gebruik van professionele glasmonteurs die dit als dagelijks werk doen. Wij bezorgen uw product al vanaf € 35,-** bij u thuis, voor het laten plaatsen van uw artikel dient u rekening te houden met een periode van twee tot vier weken na uw orderbevestiging.

Klik hier voor de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

** excl. product(en)

Product

Uit welke soorten glas kan ik kiezen?

Voor uw veiligheid worden alle prodcuten bij Glasconcept thermisch behandeld in een hardingsoven. Hierdoor wordt het glas harder en bij breuk geeft het kleine stukjes glas in plaats van scherven, maar het behoud wel zijn “flexibiliteit”. U kunt thermisch voorgespannen glas ook tegenkomen onder de volgende namen; “gehard glas”, “voorgespannen glas” en “full tempered glass”.

Klik hier voor de verschillende types glas waaruit u kunt kiezen bij Glasconcept, incl. voorbeeld foto’s.

CE gekeurd/gemarkeerd gehard veiligheidsglas

Alle glazen wanden en deuren bij Glasconcept zijn vervaardigd van CE gekeurd veiligheidsglas en daarom ook voorzien van een CE-markering. Met de CE-markering maakt de fabrikant duidelijk dat zijn product voldoet aan de Europese wetgeving die op dat product van toepassing is en met succes een mogelijke keuring heeft doorstaan.

Wat is osmose?

Osmose is een natuurlijk verschijnsel wat bij een glazen deur en/of -wand voor zorgt voor strepen en een doffe waas, de bekende kalkaanslag in de douche.

Waarvoor dient een stabilisatiestang?

Bij een (douche)wand kan optioneel gekozen worden voor een stabilisatiestang. Deze stang houdt het glaspaneel op zijn plaats en zorgt voor extra stevigheid. Een stabilisatie stang is leverbaar in verschillende opties; van rond tot vierkant en van hoek-, tot plafond- of wandstabilisator. Zie de accessoires voor de mogelijkheden.

Advies

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchedeur, bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of vul het contactformulier in.

Bevindingen

Klachten en/of opmerkingen?

Heeft u klachten, laat het ons weten! U kunt per e-mail op info@glasconcept.nl en telefonisch via +31 (0)681823724 een klacht indienen/uw opmerkingen kwijt over een product of dienst. Uiterlijk binnen 14 dagen ontvangt u hierover een inhoudelijk antwoord, de praktijk leert dat dit op werkdagen binnen 24 uur het geval is.

Tevreden?

Bent u tevreden, vertel het verder en deel uw ervaring met anderen via het enquête formulier dat u ontvangt van de Feedback Company.

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Geen
aanbetaling
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan in principe binnen 1 werkdag antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer