Tarieven inmeten, bezorging en plaatsen

Zekerheid voor alles
Naast het feit dat het vaak om groteren afmetingen gaat, is uw glazen product vaak zwaar én kwetsbaar. Glasconcept kiest er daarom voor het transport niet uit handen te geven; de bezorging is volledig in eigen beheer, met gespecialiseerd vervoer en gekwalificeerd personeel. Wij bezorgen in heel Nederland én België.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven, levert onze chauffeur uw product tot over de eerste drempel van uw voordeur; óók in geval van een flat of verzamelgebouw is dit uw eigen persoonlijke voordeur.

Vanwege het gespecialiseerde transport en onze kundige werknemers, maar ook omdat wij u bij bezorging vragen uw product uitpakken en controleren op eventuele fouten en/of breuk, zijn onze artikelen minimaal verpakt. Pas als u akkoord bent, vragen wij u uw product af te rekenen.

Scherpe tarieven
Inmeten € 50,-
Bezorgen vanaf € 35,-
Plaatsen vanaf € 275,-

Ophalen:
Indien u uw product toch liever zelf komt afhalen, kan dat -in onderling overleg- bij onze vestiging in Kapelle (Zeeland) in Nederland.

NB. afhaling is alleen mogelijk na het maken van een afspraak: +31(0)6 81 82 37 24.

Vestigingsadres: Nieuwe Kerkstraat 29, 4421 JX  Kapelle, Nederland

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer