Witte deur met glas

Is uw oude deur toe aan vervanging of bent u voor uw nieuwe woning op zoek naar een witte deur met glas? Dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten glazen deuren. Of u nu op zoek bent naar een stompe deur, opdekdeur of schuifdeur, de mogelijkheden zijn oneindig.

Wanneer u kiest voor een witte deur met glas brengt u de ruimtelijkheid en elegantie terug in uw woonkamer. Dankzij de strakke afwerking en de op maat gemaakte deur zal uw woning er meteen verzorgd uitzien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden met ons te bespreken. Ons deskundige team staat voor u klaar.

Soorten witte deuren met glas

Een witte deur met glas zorgt er voor dat uw interieur een ruimtelijke en strakke uitstraling krijgt. Door de transparantie die een deur met glas geeft voelt u zich meteen thuis. Bij Glasconcept beschikken we over een erg groot aanbod aan verschillende deuren met glas die uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven. Van witte steel look deuren tot witte deuren met hout en glas, alles is bij ons bespreekbaar. Naast de verschillende soorten deuren kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende soorten glas wat wij in uw deur verwerken. Onze binnendeuren worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Echter kunt u er tegen een kleine meerprijs extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder matglas. De verschillende soorten glas zijn allemaal van erg goede kwaliteit en gaan uw hele leven mee.

Het deskundige team van Glasconept staat voor u klaar

Wanneer u een witte deur met glas wilt bestellen kunt u dit eenvoudig doen door een offerte aan te vragen via onze website. Zo kunnen wij een passende offerte voor u op maat samen stellen. Vervolgens is het mogelijk dat wij de deur bij u komen inmeten en plaatsen, zodat u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Hoe fijn is dat? Het deskundige team van specialisten staat voor u klaar om uw glazen deuren geheel op maat samen te stellen. Mocht u meer informatie willen ontvangen over onze speciale deuren, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)113 – 344340 of te mailen naar info@glasconcept.nl. Wij helpen u graag!

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer