Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Witte deur met glas

Is uw oude deur toe aan vervanging of bent u voor uw nieuwe woning op zoek naar een witte deur met glas? Dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten glazen deuren. Of u nu op zoek bent naar een stompe deur, opdekdeur of schuifdeur, de mogelijkheden zijn oneindig.

Wanneer u kiest voor een witte deur met glas brengt u de ruimtelijkheid en elegantie terug in uw woonkamer. Dankzij de strakke afwerking en de op maat gemaakte deur zal uw woning er meteen verzorgd uitzien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden met ons te bespreken. Ons deskundige team staat voor u klaar.

Soorten witte deuren met glas

Een witte deur met glas zorgt er voor dat uw interieur een ruimtelijke en strakke uitstraling krijgt. Door de transparantie die een deur met glas geeft voelt u zich meteen thuis. Bij Glasconcept beschikken we over een erg groot aanbod aan verschillende deuren met glas die uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven. Van witte steel look deuren tot witte deuren met hout en glas, alles is bij ons bespreekbaar. Naast de verschillende soorten deuren kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende soorten glas wat wij in uw deur verwerken. Onze binnendeuren worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Echter kunt u er tegen een kleine meerprijs extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder matglas. De verschillende soorten glas zijn allemaal van erg goede kwaliteit en gaan uw hele leven mee.

Het deskundige team van Glasconept staat voor u klaar

Wanneer u een witte deur met glas wilt bestellen kunt u dit eenvoudig doen door een offerte aan te vragen via onze website. Zo kunnen wij een passende offerte voor u op maat samen stellen. Vervolgens is het mogelijk dat wij de deur bij u komen inmeten en plaatsen, zodat u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Hoe fijn is dat? Het deskundige team van specialisten staat voor u klaar om uw glazen deuren geheel op maat samen te stellen. Mocht u meer informatie willen ontvangen over onze speciale deuren, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)113 – 344340 of te mailen naar info@glasconcept.nl. Wij helpen u graag!

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons