Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Stalen look binnendeur

Een stalen look binnendeur past helemaal binnen de trend van dit moment. De robuuste deuren met een industriële uitstraling geven een stoere twist aan uw interieur. Bovendien zijn stalen look binnendeuren gunstiger geprijsd ten opzichte van echte stalen deuren. Dit is echter niet van de kwaliteit af te zien. Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur? Dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres.

In woningen en kantoren wordt steeds vaker gekozen voor een stalen deur. Niet alleen vanwege zijn moderne uitstraling, maar ook vanwege de grote glaspartij die voor veel openheid zorgt. Ondanks dat de binnendeur twee ruimtes van elkaar scheidt, zorgt het doorkijk effect ervoor dat de ruimte vele malen groter lijkt. Bovendien wordt er ook meer licht doorgelaten.

Stalen look binnendeur

Staal look vs. echt staal

Bij Glasconcept produceren we stalen look binnendeuren op maat. We gebruiken hout in plaats van echt staal omdat dit u een gunstig prijsvoordeel oplevert. Stalen deuren zijn vrij prijzig, terwijl een staal look binnendeur net zo mooi is. Door de zwarte coating van het frame heeft de stalen look binnendeur dezelfde industriële uitstraling als een stalen deur. Daarnaast is een staal look deur veel lichter en dus eenvoudiger te plaatsen dan een stalen deur. Wist u dat het mogelijk is om het frame in iedere gewenste RAL-kleur te laten coaten? Zo kunt u de deur volledig afstemmen op uw interieur.

Industriële uitstraling benadrukken

Standaard wordt het glas vastgezet met stalen hoeklatten. Om de industriële look extra te benadrukken is het mogelijk om, tegen meerprijs, het glas vast te laten zetten met donkergrijze of zwarte stopverf. Hierdoor wordt het authentieke uiterlijk van de stalen deur extra benadrukt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse soorten deuren, bijvoorbeeld een reguliere deur maar ook een schuif- of taatsdeur. Zo vindt u altijd een juiste deur die bij u past.

Stalen look binnendeur op maat gemaakt

Alle producten van Glasconcept worden 100% op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een nieuwe deur voor uw woning of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

5 voordelen van en stalen look binnendeur van Glasconcept

 1. Uw stalen look binnendeur wordt volledig op maat gemaakt;
 2. Inmeet- en ophangservice in Nederland en België;
 3. Gespecialiseerd transport voor veilig vervoer van uw producten;
 4. Binnen 14 dagen geleverd.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons