Stalen look binnendeur

Een stalen look binnendeur past helemaal binnen de trend van dit moment. De robuuste deuren met een industriële uitstraling geven een stoere twist aan uw interieur. Bovendien zijn stalen look binnendeuren gunstiger geprijsd ten opzichte van echte stalen deuren. Dit is echter niet van de kwaliteit af te zien. Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur? Dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres.

In woningen en kantoren wordt steeds vaker gekozen voor een stalen deur. Niet alleen vanwege zijn moderne uitstraling, maar ook vanwege de grote glaspartij die voor veel openheid zorgt. Ondanks dat de binnendeur twee ruimtes van elkaar scheidt, zorgt het doorkijk effect ervoor dat de ruimte vele malen groter lijkt. Bovendien wordt er ook meer licht doorgelaten.

Stalen look binnendeur

Staal look vs. echt staal

Bij Glasconcept produceren we stalen look binnendeuren op maat. We gebruiken hout in plaats van echt staal omdat dit u een gunstig prijsvoordeel oplevert. Stalen deuren zijn vrij prijzig, terwijl een staal look binnendeur net zo mooi is. Door de zwarte coating van het frame heeft de stalen look binnendeur dezelfde industriële uitstraling als een stalen deur. Daarnaast is een staal look deur veel lichter en dus eenvoudiger te plaatsen dan een stalen deur. Wist u dat het mogelijk is om het frame in iedere gewenste RAL-kleur te laten coaten? Zo kunt u de deur volledig afstemmen op uw interieur.

Industriële uitstraling benadrukken

Standaard wordt het glas vastgezet met stalen hoeklatten. Om de industriële look extra te benadrukken is het mogelijk om, tegen meerprijs, het glas vast te laten zetten met donkergrijze of zwarte stopverf. Hierdoor wordt het authentieke uiterlijk van de stalen deur extra benadrukt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse soorten deuren, bijvoorbeeld een reguliere deur maar ook een schuif- of taatsdeur. Zo vindt u altijd een juiste deur die bij u past.

Stalen look binnendeur op maat gemaakt

Alle producten van Glasconcept worden 100% op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een nieuwe deur voor uw woning of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

5 voordelen van en stalen look binnendeur van Glasconcept

  1. Uw stalen look binnendeur wordt volledig op maat gemaakt;
  2. Inmeet- en ophangservice in Nederland en België;
  3. Geen aanbetaling tot €2000,- euro;
  4. Gespecialiseerd transport voor veilig vervoer van uw producten;
  5. Binnen 14 dagen geleverd.
Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer