Corona-maatregelen

Heeft u voor de komende tijd een inmeet/plaatsing afspraak gemaakt? Wij hebben vanwege de Covid-19 uitbraak wat aanpassingen gedaan om de gezondheid van u, onze medewerkers en derden te waarborgen.

Hygiene is voor ons het belangrijkst, Indien u dit wenst werken onze medewerkers met plastic handschoenen en mondkapjes. Tevens zullen onze medewerkers na elk klant contact de handen wassen met desinfecterende zeep.  

Daarnaast houden wij de gezondheid van ons personeel nauw in de gaten en willen wij u vragen om bij lichte ziekteverschijnselen zoals verkoudheid, keelpijn, koorts en hoesten contact met ons op te nemen om de procedure door te nemen van de gemaakte afspraak onder gepaste voorwaarde door te laten gaan of naar een andere datum te verplaatsen. 

Als laatste: Zorg goed voor jezelf. Zorg goed voor de mensen om je heen en help waar kan.

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 1500,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Spacer