Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Opdekdeur met glas

Een deur van glas geeft een ruimtelijke sfeer aan uw woning. Licht wordt niet tegengehouden en u creëert een mooi doorkijkeffect. Wilt u een binnendeur vervangen voor een deur van glas? Bij Glasconcept kunt u terecht voor zowel een stompe- als een opdekdeur met glas.

Binnendeuren van gehard glas: 100% veilig

Alle producten van Glasconcept worden thermisch behandeld in een hardingsoven. Hierdoor wordt het glas harder, maar behoudt het wel zijn “flexibiliteit”. Bij breuk geeft het kleine stukjes glas in plaats van grote scherven waardoor u zich niet kunt verwonden. Bovendien zijn alle producten CE gekeurd en daarom ook voorzien van een CE-markering. Daarmee voldoet het product aan de Europese wetgeving die op dat product van toepassing is.

Uw opdekdeur naar wens samengesteld

De opdekdeur wordt volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat u volledige keuzevrijheid heeft in bijvoorbeeld het soort glas of deurbeslag. Bij ons kunt u kiezen voor verschillende soorten glas. Uw opdekdeur met glas wordt standaard voorzien van helder voorgespannen veiligheidsglas. Optioneel kunt u kiezen voor extra helder glas, mat-satijnglas of extra helder mat-satijnglas. Daarnaast wordt uw deur standaard geleverd met kwaliteits deurbeslag, maar ook hier zijn andere opties mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Andere binnendeuren met glas

Uiteraard kunt u ook voor andere soorten binnendeuren met glas bij Glasconcept terecht. Naast stompe binnendeuren en opdekdeuren bieden we bijvoorbeeld ook schuifdeuren, vloerpotdeuren en stalen deuren met glas. Zo hebben we voor iedere ruimte een geschikte binnendeur. Wilt u ruimte besparen? Kies dan bijvoorbeeld voor een schuifdeur. Wilt u uw woning een industriële sfeer geven? Kies dan voor de steel look binnendeuren met een robuust stalen frame.

Alle glazen deuren

Opdekdeur met glas kopen bij Glasconcept

Glasconcept levert opdekdeuren met glas in heel Nederland en België. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor een glazen deur. Bijvoorbeeld voor een vergaderzaal, een kantoor, een keuken of voor een badkamer. Van mat tot helder: we kunnen het allemaal voor u leveren. Een deur van Glasconcept wordt op maat gemaakt voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of naar de kosten van een opdekdeur met glas? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons