Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Melkglas deur op maat?

Glasconcept maakt verschillende glazen deuren op maat. Zo ook de melkglas deur. Deze deuren bieden een hoop voordelen wanneer u op zoek bent naar privacy. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een melkglas deur op maat? Lees dan verder.

Wat is een melkglas deur precies?

Een melkglas deur wordt gekenmerkt door de matte uitstraling. Deze matte uitstraling zorgt ervoor dat u niet door de deur heen kunt kijken. Daarom worden deze melkglas deuren vaak geplaatst op plekken waar privacy nodig is, zoals in de badkamer bij deuren, douchewanden, douchecabines en ramen op kantoren. De deuren laten genoeg licht binnen maar bieden wel de 100% privacy waar u naar op zoek bent.

Wat zijn de voordelen van een melkglas deur?

Naast het feit dat een melkglas deur veel privacy biedt, zijn er nog een hoop andere voordelen. Glazen binnendeuren geven bijvoorbeeld een moderne uitstraling, u ziet ze dan ook steeds vaker terugkomen. U kunt niet door de deuren heen kijken, maar er valt toch een hoop licht binnen. En hoe meer licht in de kamer, hoe groter de kamer lijkt.

Daarnaast zijn vlekken op een mat glazen deur minder goed zichtbaar en eenvoudig schoon te maken. Met een zacht doekje en wat heet water is een glazen deur makkelijk en snel schoon.

Een glazen deur van Glasconcept

Een standaard op maat gemaakte binnendeur wordt bij Glasconcept standaard geleverd met deurbeslag van hoge kwaliteit en helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.  Wilt u dat we de deur inmeten en plaatsen? Zie hier de juiste bezorg-, inmeet- en plaatsingstarieven. Daarnaast heeft Glasconcept nog een hoop voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

 • 100% op maat gemaakt
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Inmeet- en ophangservice in Nederland en België
 • Gespecialiseerd transport

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze glazen deur(en) of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via deze link. Heeft u andere vragen of wilt u graag advies over een product? Neem contact op, we beantwoorden uw vragen graag.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons