Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Industriële deuren

Industriële deuren passen helemaal in de trend van nu. Steeds vaker wordt er voor een industriële binnendeur gekozen in woonkamers, kantoren en vergaderruimten. Door de uitgebreide mogelijkheden past zo’n eyecatcher in iedere ruimte en in ieder interieur. Het robuuste zwarte frame met grote glasplaten brengt veel licht in huis en geeft een stoere twist aan uw inrichting.

Normaliter worden twee losse ruimtes aan elkaar verbonden door een deur. Tegelijkertijd deelt diezelfde deur te ruimte op in twee aparte kamers. Door te kiezen voor een industriële deur met veel glas worden beide ruimtes aan elkaar verbonden. Bovendien behoudt u voldoende lichtinval door het gebruik van glas. Bij Glasconcept kunt u kiezen uit verschillende soorten binnendeuren. Welke deur u ook kiest: uw industriële deur is een ware blikvanger voor uw interieur. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Industriële deuren met panelen

Door uw industriële binnendeur te combineren met een glazen paneel creëert u extra lichtinval en meer gevoel van ruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een extra paneel boven de deur of naast de deur. Ook kunt u kiezen om naast uw glazen deur een glaswand te installeren. Zo vergroot u het ruimtelijke effect van de glazen industriële deur. Bovendien zijn glazen panelen een mooie en effectieve oplossing om een ruimte in een ruimte te creëren, zonder dat de ruimte er optisch kleiner van wordt. Kortom: de mogelijkheden van industriële deuren met panelen zijn eindeloos.

100% maatwerk

Een industriële deur van Glasconcept is 100% maatwerk. Kiest u voor standaard vlakverdelingen of wilt u uw eigen indeling maken? Zowel binnendeuren voor stompe- en opdek kozijnen als schuif-, draai- en taatsdeuren behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende soorten veiligheidsglas, waaronder: helder glas (standaard), extra helder glas, mat-satijnglas of extra helder mat-satijnglas. U kunt daardoor eindeloos variëren met de uitgebreide mogelijkheden. Meestal wordt gekozen voor een zwart frame, maar u kunt uiteraard ook uw eigen RAL kleur kiezen.

Soorten binnendeuren

Zoals eerder genoemd kunt u kiezen uit verschillende soorten binnendeuren. Allereerst de meest voorkomende binnendeuren: de stompe deur of de opdekdeur. Een stompe binnendeur valt geheel in het kozijn, terwijl een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn valt. Bij Glasconcept kunt u daarentegen ook kiezen voor een ruimtebesparende schuifdeur of voor een vloerpot deur, ook wel taatsdeur genoemd. Een vloerpot binnendeur is een zelfsluitende deur die naar binnen en buiten toe geopend kan worden.

Glazen schuifdeur

Over Glasconcept

Glasconcept is gespecialiseerd in het vervaardigen van glazen producten, waaronder industriële deuren. Alle artikelen worden 100% op maat gemaakt en er is altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen en ideeën. Alle glazen wanden en deuren worden uitsluitend vervaardigd uit CE gekeurd veiligheidsglas dat voldoet aan de Europese wetgeving. Onze producten zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit waar u jarenlang van kunt genieten.

Offerte binnen één dag

Bent u benieuwd naar de kosten van onze industriële deuren? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen één werkdag een offerte op maat. Bij vragen of advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@glasconcept.nl, te bellen naar +31 (0)113 344340 of onderstaand contactformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons