Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen schuifdeur

Een glazen schuifdeur is strak, modern en ruimtebesparend. Het is een echte aanwinst voor uw interieur, die uw woning direct meer sfeer en karakter geeft. Het glas laat veel licht door en creëert een ruimtelijk effect. Bent u op zoek naar een glazen schuifdeur op maat? Dan moet u bij Glasconcept zijn.

Er zijn diverse mogelijkheden als u kiest voor een schuifdeur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een enkele deur, maar ook een dubbele schuifdeur behoort tot de mogelijkheden. Het systeem kan aan de wand gemonteerd worden, maar ook aan het plafond. Monteer de deur bijvoorbeeld in een nis voor een extra strak resultaat.

Waarom een schuifdeur van glas

Glazen deuren zijn enorm stijlvol en passen binnen ieder interieur. Bijvoorbeeld met een industrieel zwart stalen frame of juist zonder frame voor een klassieke look. Bij Glasconcept heeft u uiteenlopende mogelijkheden en wordt de schuifdeur volledig op maat gemaakt. Daarbij werken we uitsluitend met gehard veiligheidsglas, wat betekent dat spontane breuk vrijwel onmogelijk is. Het glas is CE gekeurd en voldoen aan de Europese wetgeving voor veiligheidsglas. Met een glazen binnendeur van Glasconcept bent u 100% verzekerd van kwaliteitsglas.

Glazen schuifdeur

Ruimtebesparend systeem

Een glazen schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing voor het scheiden van diverse ruimtes. Bij Glasconcept heeft u keuze uit twee typen ophangsystemen, zodat u de schuifdeur op verschillende wijzen gemonteerd kan worden. Zo kunt u kiezen voor het standaard Agile systeem, met wand- of plafondbevestiging in een aluminium of RVS koof. Of voor het exclusieve Manet systeem, met een aluminium of RVS schuifdeursysteem met wandmontage. Bovendien kunt u kiezen uit diverse soorten glas, waardoor de schuifdeur volledig aan uw wensen aangepast kan worden.

Over Glasconcept

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing. Heeft u vragen over onze producten of advies nodig? Wij helpen u graag.

Offerte binnen één dag

Benieuwd naar de kosten van een glazen schuifdeur? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen één werkdag een scherp prijsvoorstel voor uw glazen schuifdeur op maat. Meer weten over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31 (0)113-334340.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Toepassing
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons