Glazen schuifdeur plafondmontage

Overweegt u om een glazen schuifdeur met plafondmontage te bestellen? Dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod aan glazen schuifdeuren die wij aan uw plafond kunnen monteren zodat u nog meer ruimte bespaard. De glazen schuifdeuren van Glasconcept zijn strak, stijlvol en een echte aanwinst voor uw interieur.

Doordat de schuifdeur aan uw plafond wordt gemonteerd heeft u geen extra ruimte aan de zijkant nodig om een schuifwand te laten monteren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag over onze schuifdeuren? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten helpen u graag. 

Een glazen schuifdeur met plafondmontage op maat

Al onze glazen schuifdeuren zijn op maat te bestellen en zijn daarom in iedere ruimte toe te passen. Bij Glasconcept beschikken we over twee merken voor schuifdeuren. Wanneer u kiest voor een standaard schuifwandsysteem met plafondbevestiging, is zullen wij een schuifwand van het merk Agil bij u leveren. Wanneer u een exclusiever systeem zoekt zou Manet het beste bij u passen. Bij allebei de merken van schuifdeuren is het mogelijk om ze op maat te laten maken. Wij komen bij u langs om de maten in te meten en zullen hem dankzij onze ophangservice bij u aan het plafond komen monteren. 

glashandel zeeland

De trend van nu: industriële binnendeuren.

Waarom kiezen voor plafondmontage

Een plafondmontage bestaat uit verschillende onderdelen die wij allemaal bij de aflevering voor u zullen meenemen. Aan de hand van een stalen rails aan het plafond zal de schuifdeur aan uw plafond worden gemonteerd. De beugels voor aan het plafond zorgen er voor dat uw deur stevig is en dat u niet afhankelijk bent van uw wand of muur constructie. Daarnaast is een schuifdeur met plafondmontage erg strak en draagt het bij aan een fijnere sfeer in uw woonkamer. 

Maak kennis met Glasconcept

Glasconcept is gespecialiseerd in het online aanbieden van glazen deuren. Wij vinden het belangrijk om persoonlijke service en goede kwaliteit te leveren. Tegen een scherpe prijs komen wij de producten persoonlijk leveren en plaatsen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen over onze glazen schuifdeuren met plafondmontage? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Onze specialisten staan voor u klaar!

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer