Glazen plaat op maat

Bent u geïnteresseerd in een glazen plaat op maat? Bij Glasconcept maken wij artikelen op maat. Er is altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen. Daarnaast werken wij te allen tijde met kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen en bieden de mogelijkheid tot professionele plaatsing. Meer informatie? Lees verder.

Glazen plaat op maat

Wanneer u op zoek bent naar een glazen achterwand voor uw keuken is het van belang dat u de glazen plaat op maat laat maken. Glasconcept levert uw gloednieuwe glasplaat in de kleur die u wenst. Daarnaast krijgt u deze inclusief uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten, kranen, vensterbanen etc. U kunt zelf aangeven wat u wenst door middel van een technische tekening. Heeft u moeite met inmeten? Geen probleem, wij hebben ook een inmeetservice beschikbaar.

Specificaties

U kiest voor een glazen plaat op maat, goede keuze! Glas is namelijk veel makkelijker om schoon te maken en vlekinwerking is haast onmogelijk. Keuken achterwanden worden altijd geleverd in 6 mm. kristalhelder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. De achterkant van de glasplaat wordt met een 2-componentenlak dichtgespoten. De gebruikte verf kan tegen een temperatuur van meer dan 100 graden, daarnaast heeft u 3 jaar garantie op de verf.

Er is keuze uit 1000+ RAL kleuren. Ook kunt u kiezen uit een rondom geslepen en gepolijste randafwerking maar ook uit een rondom geslepen en meegespoten rand. Deze heeft dezelfde kleur als de achterwand.

Hoe werkt het?

Wanneer we uw glas op maat maken, is het van belang dat het glas ook precies passend is. Wij vragen u dan ook om zo nauwkeurig mogelijk te meten en daarbij altijd een situatiefoto of tekening bij te voegen. Zo zorgen we ervoor dat uw product precies voldoet aan uw wensen en dat u niks vergeet. Heeft u deze geüpload, ontvangt u binnen één werkdag een op maat gemaakte offerte die past bij uw glas op maat.

Meer informatie over uw glas op maat

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over uw glas op maat? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons: tel: +31113344340.

Wist u ook dat wij uw glazen wand bij u thuis bezorgen? Wij kunnen deze zelfs inmeten en plaatsen. Klik hier voor meer informatie over de bezorg- en inmeet- tarieven.

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer