Glazen deuren op maat

Bent u op zoek naar een glazen deur op maat? Bij Glasconcept maken we diverse producten van glas zoals binnendeuren, douchedeuren en glazen wanden. Alles wordt 100% op maat gemaakt, waardoor u verzekerd bent van een passend product. Bovendien betaalt u een vaste prijs, ongeacht de afmeting van uw glazen deur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij staan graag voor u klaar.

Glasconcept is de online specialist op het gebied van glazen producten. U kunt onder andere bij ons terecht voor het laten vervaardigen van een glazen deur op maat. Waaronder binnendeuren zoals stompe-, of opdekdeuren, maar ook schuifdeuren en vloerpotdeuren. Gaat u voor een meer industriële stijl? We leveren ook stalen binnendeuren voor een robuuste en moderne uitstraling.

Een deur van glas past in ieder interieur

Een glazen deur is niet langer alleen toepasbaar in de badkamer of moderne kantoren, ook in onze woning kiezen we steeds vaker voor een glazen binnendeur. Een deur van glas geeft de ruimte een open en ruimtelijke sfeer. Dankzij het doorkijkeffect worden diverse vertrekken samengetrokken maar toch gescheiden. Omdat niet iedere ruimte geschikt is voor helder glas, bijvoorbeeld vanwege privacy redenen, biedt mat glas een goed alternatief.

Behalve de voordelen die de sfeer in huis ten goede komen, laat een glazen deur ook meer licht binnen. Daglicht geeft ons fysiek en mentaal een beter gevoel. Bovendien heeft u overdag minder tot geen kunstlicht nodig, waardoor de energierekening zal dalen. Een investering in een glazen deur op maat is dus mede positief voor uw portemonnee.

Soorten glas

Bij Glasconcept heeft u de keuze uit diverse soorten glas. Standaard wordt een product voorzien van helder voorgespannen veiligheidsglas. Dit soort glas voldoet aan NEN 3569 en er zal bij breuk geen grote of scherpe scherven ontstaan. In plaats daarvan zal het glas in kleine onscherpe glaskorrels breken, die geen diepe snijwonden kunnen veroorzaken. Andere mogelijkheden zijn:

  • Extra helder glas
  • Mat-satijnglas
  • Extra helder mat-satijnglas

Soorten glas

100% op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een glazen deur? Bij Glasconcept wordt uw glazen deur op maat gemaakt. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maten doorgeeft raden wij u aan om de maten van het kozijn of wand zowel in de hoogte als in de breedte op drie punten te meten. Geef daarbij de smalste of kleinste maat door. Zo voorkomt u dat uw douche- of binnendeur te groot is voor het kozijn of te ver uitsteekt. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze inmeet- en plaat service. Onze professionele glasmonteurs zorgen ervoor dat uw deur op de juiste manier wordt ingemeten en gemonteerd.

Inmeetformulier

Glazen deur op maat bestellen

Benieuwd naar de prijs van uw glazen deur? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u binnen één werkdag een offerte op maat ontvangt. Heeft u vragen of wilt u zich graag laten adviseren? Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31 (0)113 344340

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Anti-kalk coating + €40,-NeeJa
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer