Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen deur in de badkamer? Dit zijn de mogelijkheden

Een glazen deur kan op verschillende manieren toegepast worden in de badkamer. Bijvoorbeeld als douchedeur, maar ook als binnendeur. Een glazen badkamerdeur komt zelfs steeds vaker voor. Met mat glas biedt de deur voldoende privacy en het oogt ontzettend strak. Meer weten over de mogelijkheden van een glazen badkamerdeur? Lees dan verder.

Glazen douchedeur en -wand

Er zijn vele mogelijkheden als het aankomt op het inrichten van de badkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een douchecabine, maar een inloopdouche met glazen douchewand behoort ook tot de mogelijkheden. Een douchewand zorgt voor meer licht in uw douche en kan geleverd worden in verschillende soorten glas. Standaard wordt de glazen douchewand gemaakt van helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Maar voor meer privacy zou u ook kunnen kiezen voor mat-satijnglas.

Ook een douche met een nis deur van glas komt vaak voor, als schuifdeur of als draaideur. Dit oogt natuurlijk vele malen chiquer dan een douchegordijn. De deur wordt dan geplaatst tussen twee muren. Een douchedeur van Glasconcept wordt geleverd met Eurofit beslag naar keuze in chroom of rvs. Wat uw wensen ook zijn, Glasconcept realiseert het voor u.

Voorkom kalkaanslag met een anti-kalkcoating

Kalk is een veelvoorkomend probleem in de badkamer. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om kalk zoveel mogelijk te voorkomen, maar vroeg of laat sluipt het er toch in. Daarom kunt u, indien gewenst, uw glazen badkamer deur laten behandelen met een GC anti-kalkcoating. Deze voorkomt kalkaanslag en osmose op de douchedeur of douchewand. De coating heeft een water- en vuilafstotende werking en vereenvoudigd de reiniging aanzienlijk.

Glas schoonmaken? 5 schoonmaaktips

Glazen binnendeur in de badkamer

Behalve als toepassing van douchedeur, kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een glazen binnendeur in de badkamer. Hoewel een deur van helder glas wellicht ietwat ongebruikelijk is vanwege het doorkijkeffect, is een deur van mat-satijnglas juist erg mooi. Bovendien zorgt het matte glas voor voldoende privacy en laat het alsnog daglicht door.

Glazen deur badkamer: wat kost het?

Bent u benieuwd wat een glazen badkamer deur voor u kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een persoonlijk prijsvoorstel in uw mailbox.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of neem telefonisch contact met ons op.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons