Anti-kalkcoating voor douchedeuren

Wij adviseren onze klanten bij de aankoop van een douchedeur en/of douchewand, te kiezen voor één die behandeld is met onze Glasconcept anti-kalkcoating oppervlaktebescherming. Deze behandeling wordt voor levering door ons aangebracht en voorkomt klakaanslag en osmose op uw douchedeur.

De GC anti-kalkcoating is een speciale glasoppervlaktebescherming, die fabrieksmatig is aangebracht. De glasoppervlaktebescherming heeft een water- en vuilafstotende werking en vereenvoudigd de reiniging aanzienlijk.

GC anti-kalkcoating kan niet voor de volle 100 % vuil en kalkaanhechting voorkomen. Daarom is regelmatige reiniging aan te bevelen om te voorkomen dat kalkafzetting op termijn zal plaatsvinden. Verontreiniging van de oppervlakken vermindert de functionaliteit van de GC anti-kalkcoating glasbescherming. Dit is mogelijk zichtbaar als een grijzige waas, welke kan ontstaan door achterblijven van waterdruppels op het glas.

Voor het regelmatig reinigen van het met GC anti-kalkcoating behandelde glas, adviseren wij u gebruik te maken van de bij ons verkrijgbare badkamer reinigingsproduct Eco Clean Plus.
Er mogen geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Regelmatig schoonmaken met schoonmaakazijn wordt geadviseerd.

De langdurige, goede werking van het GC anti-kalkcoating glasbeschermingssysteem, die door diverse neutrale onderzoeksinstanties is bevestigd, kan alleen worden bereikt bij nauwkeurige opvolging van dit reinigingsadvies.

Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op osmose bij douchedeuren en douchewanden die bij ons behandeld zijn met de Glasconcept anti-kalkcoating!
Klik hier om terug te keren naar de vorige pagina.

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer