Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen badkamerdeur

Er wordt steeds vaker gespeeld met licht en ruimte, zo ook in de badkamer. Een glazen badkamerdeur biedt diverse voordelen en mogelijkheden. Bent u op zoek naar een badkamerdeur van glas? Of is uw huidige badkamerdeur aan vervanging toe? Glasconcept is dé online specialist in glazen deuren. Een deur van glas wordt op maat gemaakt en wij bieden u dan ook 100% pasgarantie na het inmeten.

De laatste jaren zijn er diverse nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van deuren. Zo wint de schuifdeur aan populariteit en wordt er steeds vaker voor een mat zwart deurbeslag gekozen. Ook de steel look binnendeuren passen binnen deze trend. Het geeft uw interieur een robuuste en stoere uitstraling.

Waarom (g)een glazen badkamerdeur?

Er zijn diverse redenen om juist wel of juist niet voor een glazen badkamerdeur te kiezen. Terwijl een binnendeur van glas ontzettend veel mogelijkheden en voordelen biedt. Wij lichten er aan aantal uit.

 • Een deur van glas geeft meer natuurlijk licht. Met name een glazen badkamerdeur is ontzettend effectief, omdat er op de overloop vaak geen natuurlijk licht binnenkomt. Een glazen deur zorgt ervoor dat het zonlicht van de ene ruimte naar de andere ruimte kan gaan.
 • Een glazen binnendeur geeft meer uitstraling en openheid, in tegenstelling tot een deur van hout, die zowel het licht als het zicht blokkeert. Daardoor verdwijnt het ruimtelijke gevoel dat een deur van glas wel biedt.
 • U heeft genoeg privacy door mat satijnglas. Met name voor ruimtes als een badkamer is beperkt zicht wenselijk. Mat satijnglas zorgt ervoor dat het zicht wordt beperkt terwijl het licht nog steeds wordt doorgelaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u zich laten adviseren voor het vinden van een juiste badkamerdeur? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Privacy door mat glas

Bij een glazen deur denkt u wellicht aan helder glas, echter biedt helder glas weinig privacy en is de badkamer altijd volledig in het zicht. Mat glas – ook wel satijnglas genoemd – biedt dan een goede oplossing. Satijnglas beperkt het zicht maar biedt u wel de voordelen van een glazen deur. Zo wordt er voldoende licht doorgelaten en heeft u optisch meer ruimte. Mat satijn glas wordt aan één zijde behandeld met een hoogwaardig zuur, waardoor deze kant ruw aanvoelt. Daarnaast zal vuil zich minder goed hechten aan het glas. U bepaalt zelf welke zijde u aan de binnenkant van de badkamer wilt hebben en welke aan de buitenkant. Meestal wordt ervoor gekozen om de gladde zijde aan de binnenzijde te plaatsen.

Offerte aanvragen?

Een glazen badkamerdeur maakt uw badkamer compleet. Bij Glasconcept leveren we binnen twee weken uw badkamerdeur op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten glas en beslag, zodat de deur volledig aan uw wensen voldoet. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat wij een prijsopgave voor u kunnen maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Heeft u nog andere vragen? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31 (0)113 – 344340. U kunt ook gebruik maken van onze chat, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons