Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Steel look binnendeur

Op zoek naar een steel look deur op maat?

Een steel look deur is een moderne staal look deur die gemaakt wordt van hout. Stalen binnendeuren zijn een echte trend en passen bijna in elk interieur. Niet alleen bij een industriële inrichting, maar ook bij een modern of klassiek interieur komt een steel look deur goed tot zijn recht. De industriële binnendeuren geven een ruimtelijke uitstraling aan uw huis of kantoor, door het grote glasoppervlak waarmee u een doorkijk effect creëert.

Glasconcept is gespecialiseerd in het op maat maken van industriële deuren. Met name de kozijnloze stalen (look) deuren brengen veel licht in huis, waardoor uw ruimte veel groter oogt. U kunt kiezen uit 1 ruit, maar ook een 3-ruits of 4-ruits verdeling is mogelijk.

Echte stalen binnendeuren vs. staal look binnendeuren

Het grote verschil tussen echte stalen deuren en staal look deuren is de prijs. Een staal look binnendeur is dan ook vriendelijker geprijsd dan een echte stalen binnendeur. Bovendien is een staal look deur veel lichter, dit komt omdat deze gemaakt wordt van hout in plaats van staal. Daardoor zijn ze eenvoudiger te plaatsen. Net als bij een stalen deur, wordt bij een steel look deur gebruik gemaakt van het kenmerkende zwarte, smalle frame. Mede hierdoor lijkt deze op een echte stalen deur.

5 voordelen van veen steel look binnendeur van Glasconcept

  1. Uw steel look binnendeur wordt 100% op maat gemaakt
  2. Inmeet- en ophangservice door heel Nederland & België
  3. U hoeft geen aanbetaling te doen
  4. Gespecialiseerd transport
  5. Binnen 21 dagen geleverd

Stalen look binnendeur op maat met veiligheidsglas

Al onze producten worden uitsluitend gemaakt uit veiligheidsglas. Dit doen we omdat elke deur stevig moet zijn, en niet mogen breken. Mocht dit door onvoorziene omstandigheden toch gebeuren, dan zal het glas niet versplinteren en in scherven op de grond vallen.

Direct weten wat een steel look deur kost?

Of wilt u meer weten over de steel look deuren?
Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste steel look binnendeur, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur ons een e-mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31 (0)113 – 344340

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons