Glaszettersbedrijf België

Glasconcept is dé online specialist in glazen deuren, wanden en spiegels waarbij we persoonlijke service niet uit het oog verliezen. Door onze gunstige locatie in Kapelle komen we ook regelmatig over de grens. We zijn dus eveneens als glaszettersbedrijf in België actief. Bent u op zoek naar een glazen binnendeur, douchewand of achterwand op maat? Ook dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres.

Glas vervangen voor dubbel glas

Wilt u uw glas vervangen in uw woning in België? Daar kunt u Glasconcept voor inschakelen. We kunnen verschillende soorten dubbel glas leveren met HR++ (hoogrendements)glas. HR++ glas verbetert de isolatie van uw huis aanzienlijk. Ook kunnen we driedubbel- of tripleisolatieglas leveren. Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat.

Glazen deuren in België

Ook kunt u bij ons terecht voor glazen deuren in vele soorten en maten. Zo ziet u de industriële stalen deuren met een grote raampartij steeds vaker terug. We kunnen onze glazen deuren in diverse varianten leveren. Bijvoorbeeld als stompe- of opdek deur, schuifdeur, als vloerpot binnendeur maar ook als taatsdeur. Wilt u meer weten over de verschillende binnendeuren? Informeer dan naar de diverse mogelijkheden.

Spiegels op maat

We maken dagelijks gebruik van een spiegel. Daarom kunt u ook voor een spiegel op maat terecht bij Glasconcept. Zowel met- als zonder LED verlichting. Optioneel kunt u ook voor spiegelverwarming kiezen, zodat u na het douchen nooit meer last heeft van een beslagen spiegel. Wilt u een spiegel op maat bestellen? Vraag dan direct een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in een van onze producten? Of bent u op zoek naar een glaszettersbedrijf in België? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen. Mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31(0)113-344340.

  • Geen aanbetaling vereist;
  • 100% op maat gemaakt;
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting;
  • Inmeet- en ophangservice;
  • Gespecialiseerd transport.

Glaszettersbedrijf België

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer