Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glaszettersbedrijf België

Glasconcept is dé online specialist in glazen deuren, wanden en spiegels waarbij we persoonlijke service niet uit het oog verliezen. Door onze gunstige locatie in Kapelle komen we ook regelmatig over de grens. We zijn dus eveneens als glaszettersbedrijf in België actief. Bent u op zoek naar een glazen binnendeur, douchewand of achterwand op maat? Ook dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres.

Glas vervangen voor dubbel glas

Wilt u uw glas vervangen in uw woning in België? Daar kunt u Glasconcept voor inschakelen. We kunnen verschillende soorten dubbel glas leveren met HR++ (hoogrendements)glas. HR++ glas verbetert de isolatie van uw huis aanzienlijk. Ook kunnen we driedubbel- of tripleisolatieglas leveren. Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat.

Glazen deuren in België

Ook kunt u bij ons terecht voor glazen deuren in vele soorten en maten. Zo ziet u de industriële stalen deuren met een grote raampartij steeds vaker terug. We kunnen onze glazen deuren in diverse varianten leveren. Bijvoorbeeld als stompe- of opdek deur, schuifdeur, als vloerpot binnendeur maar ook als taatsdeur. Wilt u meer weten over de verschillende binnendeuren? Informeer dan naar de diverse mogelijkheden.

Spiegels op maat

We maken dagelijks gebruik van een spiegel. Daarom kunt u ook voor een spiegel op maat terecht bij Glasconcept. Zowel met- als zonder LED verlichting. Optioneel kunt u ook voor spiegelverwarming kiezen, zodat u na het douchen nooit meer last heeft van een beslagen spiegel. Wilt u een spiegel op maat bestellen? Vraag dan direct een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in een van onze producten? Of bent u op zoek naar een glaszettersbedrijf in België? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen. Mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31(0)113-344340.

  • Geen aanbetaling vereist;
  • 100% op maat gemaakt;
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting;
  • Inmeet- en ophangservice;
  • Gespecialiseerd transport.

Glaszettersbedrijf België

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons