Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glashandel Terneuzen

Wij zijn als glashandel Terneuzen dé online specialist. Vanuit onze vestiging in Kapelle zijn we binnen drie kwartier bij uw woning in Terneuzen om bij u aan de slag te gaan. Kiest u voor industriële deuren, dubbel glas of een glazen keuken achterwand? We horen graag uw wensen!

Industriële deuren

U kunt er tegenwoordig niet meer omheen om na te denken over industriële deuren. Deze deuren zorgen niet alleen voor enorm veel licht maar geeft de kamer ook een open gevoel waardoor het lijkt alsof je meer ruimte tot je beschikking hebt. Het glas in de deur ziet er elegant uit wat perfect samen gaat met de stoere look van het staal. De ontwikkelingen zijn tegenwoordig verfijnd waardoor staal in de afwerking veel duurzamer is dan vroeger

Dubbel glas

Wilt u dubbel glas plaatsen in uw karakteristieke woning in Terneuzen? Schakel Glasconcept.nl in voor uw klus. Bij ons kunt u gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken vervolgens binnen één werkdag een offerte op maat.

Wij komen graag dubbel glas bij u plaatsen.  Wij leveren dubbel glas in verschillende soorten en maken dit op maat naar uw wensen. Wij maken gebruik van Hoogrendements glas (HR++) wat wordt gemonteerd door onze gespecialiseerde glaszetters.

Glazen keuken achterwand

U kunt voor een glazen keuken achterwand kiezen in plaats van tegel- of stucwerk. Een glazen keuken achterwand zorgt voor een elegante look en geeft net dat stukje extra in uw keuken. Ook deze glazen keuken achterwand maken we voor u op maat.

Contact

Heeft u interesse in een van bovenstaande voorbeelden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen en wat voor opties er mogelijk zijn in uw karakteristieke woning in Terneuzen. U kunt ons bereiken op +31(0)681823724 of op het volgende e-mailadres: info@glasconcept.nl.Dubbel glas

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons