Industriële binnendeuren en schuifdeuren

De industriële stijl is in. Steeds meer mensen kiezen voor stoere industriële binnendeuren, schuifdeuren en en suite-deuren. Industriële deuren hebben vaak een robuust zwart frame – gemaakt van staal, aluminium of hout – met glas. Een industriële binnendeur of schuifdeur heeft een functioneel design zonder al te veel poespas.

Glasconcept.nl is gespecialiseerd in industriële deuren. De kozijnloze stalen deuren brengen veel licht in huis. Hierdoor lijken ruimtes veel groter. Daarnaast is de techniek de afgelopen jaren flink verbeterd. U kunt zelf de kleur kiezen van het staal (meestal zwart) en de gebruikte techniek van draaideuren is soepeler.

Industriële deuren van staal, hout of aluminium

Hoewel wij voornamelijk stalen deuren leveren, zijn ook andere materialen als aluminium en hout populair. Door deze materialen een zwarte (poeder)coating te geven, lijkt het net staal. De kenner ziet overigens wel het verschil tussen een staal-look deur en een echte stalen deur.

Industrieel of botanisch interieur

Combineer stalen deuren met warme elementen. Populair is het botanisch interieur met veel ruimte voor groen (planten & accessoires) en organische vormen. Als u stalen deuren en wellicht ook stalen meubels (bijv. televisiekast) kiest, voeg dan ook meer warme materialen toe aan uw interieur. Kies voor een visgraat houten vloer, accessoires van wol, een leren bank, zachte stoffen, industriële lampen en planten.

Taatsdeuren, schuifdeuren of draaideuren?

Er zijn veel mogelijkheden. Kiest u voor twee openslaande industriële draaideuren met daarnaast twee vaste panelen? Of gaat u voor een schuifdeursysteem met twee stalen deuren? En wilt u een deur in een bepaalde draairichting of gaat u voor een taatsdeur, oftewel een deur die beide kanten op draait?

Veel soorten glas mogelijk

Daarnaast kunt u allerlei soorten glas kiezen. Normaal helder glas, mat glas tot extra helder satijn glas. In de meeste woonkamers wordt helder glas gebruikt. In de badkamer kan gekozen worden voor mat glas of extra helder satijn glas. Extra helder satijn glas heeft een laag ijzeroxidegehalte, waardoor de groenige gloed van normaal mat glas iets wordt verminderd. De kleur is hierdoor neutraler.

Scherp geprijsd maatwerk

Bij Glasconcept is alles maatwerk. U geeft aan ons uw maten en wensen door. Daarnaast vertelt u ons of u de industriële binnendeuren en schuifdeuren door ons wilt laten plaatsen. U krijgt van ons een scherpe offerte en komen natuurlijk graag bij u langs om in te meten. Na acceptatie van de offerte worden de stalen deuren voor u geproduceerd. We streven er naar om binnen enkele weken te leveren.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer