Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glashandel Goes

Als u op zoek bent naar een glashandel in Goes bent u bij Glasconcept.nl aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Kapelle en daarmee ongeveer een kwartiertje onderweg naar uw woning in een van de wijken van Goes. Of u nu in de Goese Polder, Noordhoek of De Poel woont wij komen graag bij u langs om uw woning meer uitstraling te geven.

Industriële deuren

U kunt uw woning meer uitstraling laten geven door het toevoegen van industriële deuren. Veel mensen in Goes en omstreken ging u al voor door te kiezen voor deze stoere look. Wij zijn als Glashandel Goes gespecialiseerd in industriële deuren.

Douchedeur

Tegenwoordig kiezen ook steeds meer mensen voor een inloopdouche met een mooie douchedeur in plaats van voor een douchecabine. Een inloopdouche straalt een strakke en gestructureerde badkamer uit, maar is nog niet compleet zonder een mooie douchedeur. Een glazen douchedeur maakt uw badkamer volledig af.

Bij Glasconcept.nl kunt u een douchedeur op maat laten maken naar uw wensen. Onze douchedeuren zijn altijd geleverd met Eurofit beslag in chroom of rvs en standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.

Glazen schuifdeuren

Als laatste voorbeeld om uw woning meer uitstraling te geven willen we u graag bekend maken met glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren zijn handig voor iedere ruimte. Het voordeel van glazen schuifdeuren is namelijk dat ze enorm ruimtebesparend zijn. U kunt kiezen voor twee varianten; het standaard Agil schuifwand systeem of het exclusievere Manet systeem. Neem contact op voor meer informatie.

Glazen schuifdeur

Contact opnemen

Ons advies is om contact op te nemen als u vragen heeft of advies nodig heeft over wat de beste opties zijn in uw woning in Goes. U kunt via de website eenvoudig een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: +31(0)113-344340. Het e-mailadres waarop u ons kunt bereiken luidt als volgt: info@glasconcept.nl. U kunt ook langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen voor uw woning!

 

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons