Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glashandel België

Glasconcept.nl levert glas in België en is daarmee een betrouwbare glashandel voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in de provincie Zeeland, waardoor we sneller in België zijn dan in veel Nederlandse provincies. U kunt bij ons terecht voor glazen douchedeuren op maat, stalen industriële deuren of glazen keukenwanden. Uiteraard meten deuren en ramen voor u in. Ook kunnen we het glas monteren.

glashandel belgië

Industriële binnendeuren.

Vanuit het dorpje Kapelle zijn we binnen een uur in Antwerpen, Brugge en Gent. Doordat we snel in Vlaanderen zijn, kunnen we glas tegen scherpe prijzen bij u leveren. We merken dat onze Belgische klanten het fijn vinden om ontzorgd te worden. Bij een glazen douchedeur kan een millimeter meer of minder al verkeerd uitpakken. Laat uw ramen en deuren dus inmeten en installeren door een glasexpert met oog voor detail. Onze monteurs komen graag bij u langs.

We werken daarnaast met veel Belgische bedrijven samen, zoals bouwbedrijven, aannemers en klusjesmannen. Heeft u naast glas meer werkzaamheden, dan kunnen we u verbinden met andere Belgische bedrijven in ons netwerk. Zo voorkomt u dat u met veel verschillende partijen moet schakelen.

Stalen deuren: populair in België

Het industriële interieur is bezig aan een opmars. Staal en beton worden gecombineerd met warme materialen, zoals hout, wol en leer. Ook het botanische interieur (met veel groen) is erg populair in België. Onze stalen deuren zijn scherp geprijsd. De gebruikte technieken zijn de laatste jaren sterk verbeterd. Doordat er meer stalen deuren geproduceerd worden, kost een stalen deur minder dan een paar jaar geleden.

Douchedeur in België

Glasconcept is groots in douchedeuren. Iedere week leveren we veel douchedeuren in België. De douchecabine was in de jaren 70 en 80 erg populair, maar we zien nu dat veel klanten voor een inloopdouche met douchewand en/of douchedeur kiezen. Onze douchedeur op maat is gemaakt van veiligheidsglas en kan dus niet breken of splinteren. De deuren worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Uiteraard leggen we u uit hoe u zelf een douchedeur kunt ophangen, maar als u dit liever aan ons overlaat, dan is dat uiteraard prima. De douchewanden van Glasconcept.nl kunnen in verschillende varianten geleverd worden, zoals in een matte uitvoering of in een kristalheldere uitvoering.

glashandel belgië

Driedubbel isolatieglas.

Veel keuze in glas

Van glas met een ’timeless’ coating (10 jaar garantie tegen corrosie) tot een GC anti-kalkcoating (met 5 jaar garantie tegen kalk). En van HR++ glas tot driedubbel(!!) isolatieglas. We hebben het allemaal in huis en adviseren u graag over de mogelijkheden. Vraag een offerte aan bij één van onze producten en laat weten wat uw wensen zijn. Moet het glas goed isoleren (bijv. HR+++)? Wilt u privacy (bijv. mat glas)? Of wilt u voorkomen dat glas breekt (veiligheidsglas of gehard glas).

Ontdek alle mogelijkheden

Natuurlijk helpen we u graag. Bekijk onze producten bovenaan in het menu en vraag een offerte aan. We beloven dat we bij u terugkomen met een scherp voorstel.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons