Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchedeur op maat

Douchedeur op maat

Waarom zou je nog naar de bouwmarkt rijden voor een (standaard) douchedeur? Bij GlasConcept leveren wij binnen twee weken uw douchedeur op maat! Dat is vaak nog goedkoper dan een standaard douchedeur.
Naast de standaard op maat douchedeur, kunt u ook voor specifieke opties kiezen. Heeft u liever kristal helder of matglas, speciale scharnieren, bijzondere handvatten of gaat u voor een stalen douchedeur? Alles is mogelijk. Zelfs als u wensen heeft die niet op de optielijst staan: mail ons en wij zorgen binnen twee werkdagen voor een vrijblijvende en complete offerte.

In vrijwel alle gevallen treft u nergens een vergelijkbare kwaliteit tegen een dezelfde of goedkopere prijs aan. En u loopt geen enkel risico, want u betaalt pas bij aflevering; makkelijker en (vooral) veiliger kan niet.

Waarom een glazen douchedeur op maat van Glasconcept?

  • Geen aanbetaling!
  • 100% op maat gemaakt!
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Eevoudig zelf te monteren
  • Inmeet- en ophangservice in Nederland & België
  • Gespecialiseerd transport

Douchedeur op maat met veiligheidsglas

Onze douchedeuren zijn vervaardigd uit veiligheidsglas van tenminste acht millimeter. De reden hiervoor is dat douchedeuren stevig moeten zijn en in principe niet mogen breken. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan versplintert de deur niet en zullen er geen schreven op de grond vallen. Dit gebeurt wel met ‘normaal’ gebroken vlakglas.

Een van de voordelen van glazen douchedeuren is dat ze veel licht doorlaten. Hierdoor voelt een inloopdouche ruim en luxe. Een douchedeur kan in meer of mindere mate doorzichtig geleverd worden. Handig als u privacy wenst. Dit kan door te zandstralen of een zuurbehandeling. Daarnaast is het mogelijk om gekleurd glas of spiegelglas te gebruiken.

Klik op de onderstaande link

Ja, ik wil graag een douchedeur op maat!

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons