Douchedeur op maat

Douchedeur op maat, voor slechts €245,- *

Waarom zou je nog naar de bouwmarkt rijden voor een (standaard) douchedeur? Bij GlasConcept leveren wij binnen twee weken uw douchedeur op maat te maken en dat voor slechts € 245,- inclusief beslag! Dat is vaak nog goedkoper dan een standaard douchedeur.
Naast de standaard op maat douchedeur, kunt u ook voor specifieke opties kiezen. Heeft u liever kristal helder of matglas, speciale scharnieren, bijzondere handvatten of gaat u voor een stalen douchedeur? Alles is mogelijk. Zelfs als u wensen heeft die niet op de optielijst staan: mail ons en wij zorgen binnen twee werkdagen voor een vrijblijvende en complete offerte.

In vrijwel alle gevallen treft u nergens een vergelijkbare kwaliteit tegen een dezelfde of goedkopere prijs aan. En u loopt geen enkel risico, want u betaalt pas bij aflevering; makkelijker en (vooral) veiliger kan niet.

Waarom een glazen douchedeur op maat van Glasconcept?

  • Geen aanbetaling!
  • 100% op maat gemaakt!
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Eevoudig zelf te monteren
  • Inmeet- en ophangservice in Nederland & België
  • Gespecialiseerd transport

Douchedeur op maat met veiligheidsglas

Onze douchedeuren zijn vervaardigd uit veiligheidsglas van tenminste acht millimeter. De reden hiervoor is dat douchedeuren stevig moeten zijn en in principe niet mogen breken. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan versplintert de deur niet en zullen er geen schreven op de grond vallen. Dit gebeurt wel met ‘normaal’ gebroken vlakglas.

Een van de voordelen van glazen douchedeuren is dat ze veel licht doorlaten. Hierdoor voelt een inloopdouche ruim en luxe. Een douchedeur kan in meer of mindere mate doorzichtig geleverd worden. Handig als u privacy wenst. Dit kan door te zandstralen of een zuurbehandeling. Daarnaast is het mogelijk om gekleurd glas of spiegelglas te gebruiken.

Klik op de onderstaande link om direct uw douchedeur voor slechts € 245,-. Ook kunt u op de groene knop ‘Offerte aanvragen’ klikken.

Ja, ik wil graag een douchedeur op maat!

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer