Glas vervangen in Zeeland? Wij komen binnen enkele uren langs!

Is er een raam gesneuveld? Heel vervelend voor u. We begrijpen dat u snel uw ruit vervangen wilt hebben. Glasconcept.nl is een Zeeuws bedrijf. Wij komen – in geval van nood – binnen enkele uren langs om glas te vervangen.

Daarnaast kunt u Glasconcept.nl inschakelen voor het vervangen van enkel glas naar dubbel glas, driedubbel glas of zelfs driedubbel isolatieglas. Met HR++ (hoog rendement) glas verbetert u de de isolatie van uw huis. Wij ontzorgen u van inmeten tot montage door onze eigen glaszetters uit Zeeland.

Hoeveel kost glas vervangen in Zeeland?

De prijs verschilt. Gaat het om een gesneuveld ruitje van een schuur? Dan kunnen we dit relatief goedkoop vervangen. Wilt u echter alle ruiten van uw woning vervangen en uw huis verduurzamen door naar hoog rendement dubbel glas te gaan? Dat pakt veel duurder uit. Zeker wanneer ook de kozijnen vervangen moeten worden, omdat blijkt dat ze niet geschikt zijn voor dubbel glas. Dit zien we nog wel eens bij oudere woningen. De prijzen variëren van circa 100 euro (voor een klein ruitje, incl. montage) tot 5.000 – 10.000 euro voor alle ruiten van een woning vervangen. We adviseren altijd om contact met ons op te nemen. Vraag een vrijblijvend prijsvoorstel aan, zodat u weet hoeveel het kost om glas te vervangen in Zeeland.

Goedkoper dan andere bedrijven

Glasconcept is voordeliger dan veel andere glaszetters. Dit heeft ermee te maken dat Glasconcept.nl is gevestigd in Zeeland. We kunnen dus lage prijzen rekenen in de hele provincie. Als er geen sprake is van spoed, kunnen we uw klus zo inplannen dat het samenvalt met andere afspraken in de buurt. Zo betaalt u geen dure voorrijkosten.

Ben ik verzekerd?

Glas maakt onderdeel uit van uw woonhuis en wordt dus bij de opstalverzekering gerekend. Controleer of u glas als optie heeft aangevinkt binnen uw opstalverzekering. Zo ja, dan bent u verzekerd en betaalt uw verzekeraar voor glasschade. De meeste verzekeraars rekenen geen eigen risico. Meer hierover leest u bij de Consumentenbond.

Bel ons of vul het formulier in

Glas vervangen in Zeeland? Vul hieronder het contactformulier in. Als het spoed is, vinden we het fijner als u even belt. We kunnen dan direct de mogelijkheden met u bespreken.

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer