Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Dubbel glas kopen

In nieuwbouwwoningen wordt standaard gebruik gemaakt van dubbel glas. Dubbel glas bestaat uit minimaal twee glasplaten, die een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie garanderen. Echter zijn er nog veel bestaande woningen waarvan de ramen nog uit enkel glas bestaan.

Enkel glas vervangen voor dubbel glas

Het grote voordeel van dubbel glas is dat de isolerende werking vele malen hoger is dan van enkel glas. Door enkel glas te vervangen voor dubbel glas kunt u zomaar vele euro’s per jaar besparen op uw energiekosten. Doordat er minder warmte ontsnapt via de ramen hoeft u minder hard te stoken, dit is tevens een voordeel voor het milieu. Een ander voordeel van de isolerende werking van dubbel glas is dat u minder geluidsoverlast ervaart van buitenaf. Dit is een groot voordeel als u in een drukke straat of buurt woont.

Wat kost dubbel glas?

De kosten voor dubbel glas kunnen behoorlijk variëren en zijn grotendeels afhankelijk van het soort glas dat u kiest. Bij Glasconcept kunnen we diverse soorten dubbel glas aan u leveren. Variërend van dubbel glas (HR++) tot driedubbel glas (HR+++). De kosten voor dubbel glas kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend bij ons opvragen door het offerteformulier te gebruiken. Meet het kozijn en geef een indicatie van de afmetingen van het glas dat u nodig heeft. Aan de hand daarvan ontvangt u binnen één werkdag vrijblijvend een kostenindicatie.

Alle verschillen tussen dubbel- en driedubbel glas

Dubbel glas kopen bij Glasconcept

Wilt u dubbel glas kopen? Dan is Glasconcept de juiste keuze. In veel opzichten zijn we voordeliger dan andere glaszetters. Bovendien kunnen we u volledig ontzorgen: van inmeten tot montage door onze eigen glaszetters. Gebruik het offerteformulier en vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijk prijsvoorstel. Heeft u vragen over dubbel glas?

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons