Douchewand op maat

Douchewand op maat

Toe aan een nieuwe badkamer of gaat u uw huidige douche vervangen? Er zijn diverse mogelijkheden voor het realiseren van een douche. Zo kunt u kiezen voor een douchecabine, inloopdouche, een douchedeur tussen twee wanden of een douchewand. Een glazen douchewand op maat is een mooi alternatief dat u veel voordelen biedt. 

Afhankelijk van de indeling van uw badkamer heeft u allerlei mogelijkheden om een douche te realiseren. Zo is een glazen douchewand een mooie oplossing. Ook wanneer u op zoek bent naar een douchedeur op maat kunnen wij u helpen.

Door te kiezen voor een glazen douchewand creëert u een openlijke ruimte in uw badkamer die u niet het gevoel geeft opgesloten te zitten. Tevens laat een glazen douchewand veel licht door, in tegenstelling tot een muur, die veel licht tegenhoudt. Bovendien vergt een douchewand van glas weinig onderhoud en kan hij relatief eenvoudig gemonteerd worden.

Een douchewand van glas tegen een scherpe prijs

Bij Glasconcept heeft u al een glazen douchewand op maat vanaf €150,- euro! Onze douchewanden worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Uiteraard zijn er tegen meerprijs diverse opties te kiezen zoals een ander soort glas, een stalen frame of een behandeling met anti-kalkcoating. Dit voorkomt kalkaanslag en osmose op uw douchewand.

Het glas waar wij mee werken is wel vijf keer sterker dan een ‘normaal’ glassoort, waardoor het niet snel zal breken. Mocht dit in een uiterst onwaarschijnlijk scenario toch gebeuren, zal het in kleine stukjes versplinteren waardoor de kans op verwonding enorm afneemt.

Waarom een douchewand op maat van Glasconcept?

Wij zijn dé online specialist op gebied van glazen deuren, wanden en spiegels. Bovendien zijn al onze producten maatwerk, zodat ze altijd voldoen aan uw wensen en eisen. Bovendien profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • 100% maatwerk
  • Geen aanbetaling vereist
  • Altijd een vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Inmeet- en ophangservice in NL en BE
  • Ook eenvoudig zelf te monteren
  • Gespecialiseerd transport

Vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen?

Wilt u vrijblijvend een prijsvoorstel ontvangen voor uw douchewand op maat? Vul onderstaand formulier in en we sturen u binnen één dag een offerte op maat!

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Anti-kalk coating + €40,-NeeJa
Type glas
Standaard stabilisatorstang + € 65,-NeeJa, in chroomJa, in rvs
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer