Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchewand op maat

Douchewand op maat

Toe aan een nieuwe badkamer of gaat u uw huidige douche vervangen? Er zijn diverse mogelijkheden voor het realiseren van een douche. Zo kunt u kiezen voor een douchecabine, inloopdouche, een douchedeur tussen twee wanden of een douchewand. Een glazen douchewand op maat is een mooi alternatief dat u veel voordelen biedt. 

Afhankelijk van de indeling van uw badkamer heeft u allerlei mogelijkheden om een douche te realiseren. Zo is een glazen douchewand een mooie oplossing. Ook wanneer u op zoek bent naar een douchedeur op maat kunnen wij u helpen.

Door te kiezen voor een glazen douchewand creëert u een openlijke ruimte in uw badkamer die u niet het gevoel geeft opgesloten te zitten. Tevens laat een glazen douchewand veel licht door, in tegenstelling tot een muur, die veel licht tegenhoudt. Bovendien vergt een douchewand van glas weinig onderhoud en kan hij relatief eenvoudig gemonteerd worden.

Een douchewand van glas tegen een scherpe prijs

Onze douchewanden worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Uiteraard zijn er tegen meerprijs diverse opties te kiezen zoals een ander soort glas, een stalen frame of een behandeling met anti-kalkcoating. Dit voorkomt kalkaanslag en osmose op uw douchewand.

Het glas waar wij mee werken is wel vijf keer sterker dan een ‘normaal’ glassoort, waardoor het niet snel zal breken. Mocht dit in een uiterst onwaarschijnlijk scenario toch gebeuren, zal het in kleine stukjes versplinteren waardoor de kans op verwonding enorm afneemt.

Waarom een douchewand op maat van Glasconcept?

Wij zijn dé online specialist op gebied van glazen deuren, wanden en spiegels. Bovendien zijn al onze producten maatwerk, zodat ze altijd voldoen aan uw wensen en eisen. Bovendien profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

 • 100% maatwerk
 • Geen aanbetaling vereist
 • Altijd een vaste prijs, ongeacht de afmeting
 • Inmeet- en ophangservice in NL en BE
 • Ook eenvoudig zelf te monteren
 • Gespecialiseerd transport

Vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen?

Wilt u vrijblijvend een prijsvoorstel ontvangen voor uw douchewand op maat? Vul onderstaand formulier in en we sturen u binnen één dag een offerte op maat!

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Anti-kalk coating (meerprijs)
  Type glas
  Standaard stabilisatorstang (meerprijs)
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons