Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchewand van glas op maat

Creëer meer licht in de badkamer of kies een stijlvolle afscheiding voor een inloopdouche. Een douchewand op maat is een prachtige keuze, die bovendien heel praktijk blijkt. Het neemt nauwelijks ruimte in, laat veel licht door en zorgt voor een stijlvolle inrichting en afwerking van het badkamerinterieur.

We zijn gespecialiseerd in douchewanden van glas op maat. Dat betekent dat we ze in praktisch iedere afmeting kunnen leveren. Dat doen we al vanaf €179, waardoor een glazen douchewand bovendien niet duur hoeft te zijn.

Helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas

Voor de douchewand van glas op maat gebruiken we standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Dat betekent dat het glas helder is en maximaal licht doorlaat. En dat het thermisch is voorgespannen als veiligheidsglas, dus dat het een geschikte keuze is voor de badkamer.

We bieden daarnaast een paar andere opties voor de uitstraling en afwerking van de glazen douchewand:

  • Extra helder kristalglas
  • Mat-satijnglas
  • Extra helder mat satijnglas

We leggen op een aparte pagina graag meer uit over de verschillende soorten veiligheidsglas. Maak op die manier een keuze uit de glassoorten of vraag ons om voorbeelden. Daarmee laten we graag zien hoe de douchewand van glas op maat eruit kan komen te zien.

Timeless glas en met anti-kalkcoating

U wilt de douchewand van glas op maat natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom gebruiken we steeds vaker timeless glas. Dit is glas dat z’n glans behoudt, dankzij een speciale behandeling. Het is een aanvulling op de anti-kalkcoating die we al veel langer kunnen toepassen. Dat voorkomt kalkaanslag en osmose op de douchewand. Daardoor blijft deze veel langer mooi en is het makkelijker om de glazen douchewand schoon te houden.

Online specialist met persoonlijke service

We werken zoveel mogelijk online, om de prijs van een douchewand van glas op maat laag te houden. Aan de andere kant begrijpen we het dat u misschien vragen heeft of voorbeelden wilt zien. Daarom staan we bekend om onze persoonlijke service, in aanvulling op de online mogelijkheden. We lichten graag toe welke keuzes er zijn en komen de glazen douchewand bijvoorbeeld professioneel plaatsen.

Douchewand van glas op maat bestellen

Wilt u een douchewand van glas op maat bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen de glaswanden leveren in praktisch iedere afmeting en maat. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende soorten veiligheidsglas én kunnen we de wand professioneel komen plaatsen.

Meer weten over een douchewand van glas op maat die u kunt bestellen of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Volg ons