Binnendeuren met glas

Binnendeuren met glasBinnendeuren met glas zijn niet alleen een echte blikvanger in uw woning, ook zijn ze heel stijlvol en passen ze in ieder interieur. Daarnaast creëert een glazen binnendeur een gevoel van ruimtelijkheid. Met een binnendeur met glas kunt u werkelijk alle kanten op. 

Het lijkt misschien alsof u met een glazen binnendeur weinig keuze heeft qua stijl en ontwerp, maar niets is minder waar. Zo kunt u kiezen voor een of meerder grote glazen openingen, waardoor u veel openheid creëert. Maar geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan wat meer privacy? Dan kunt u ook kiezen voor mat glas, waardoor u niet direct naar de andere ruimte kunt kijken.

Een binnendeur met glas laat veel licht door, ongeacht welk soort glas u kiest. Door het glas wordt het licht van de ene ruimte ook naar de andere ruimte verspreid. Een glazen binnendeur is daarom ook nog eens heel praktisch. Zeker wanneer u een ruimte met een klein (of geen) raam heeft, maar toch natuurlijk licht wilt binnenlaten.

Glazen binnendeuren op maat gemaakt

Bij Glasconcept kunt u ieder soort glazen binnendeur bestellen, zowel stompe- als opdek deuren of kies juist voor onze glazen schuifdeuren. Een groot voordeel is dat onze producten standaard een vaste prijs hebben, ongeacht de afmeting. U betaalt daarom nooit extra wanneer u een grotere deur nodig heeft.

Onze binnendeuren worden standaard gemaakt van helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander soort glas, zoals extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder matglas. Meer informatie over de verschillende glassoorten leest u hier.

Vrijblijvende offerte voor uw binnendeur met glas?

Bent u op zoek naar een binnendeur met glas? Vul dan onderstaand formulier in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen één werkdag een offerte op maat. Wanneer u voor ons kiest profiteert u van diverse voordelen, zoals:

  • Uw binnendeur 100% op maat gemaakt
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Geen aanbetaling vereist
  • Inmeet- en montageservice in Nederland en België
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Gespecialiseerd transport
Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening

Laat u inspireren

Glazen schuifdeur

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer