Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Binnendeuren met glas

Binnendeuren met glasBinnendeuren met glas zijn niet alleen een echte blikvanger in uw woning, ook zijn ze heel stijlvol en passen ze in ieder interieur. Daarnaast creëert een glazen binnendeur een gevoel van ruimtelijkheid. Met een binnendeur met glas kunt u werkelijk alle kanten op. 

Het lijkt misschien alsof u met een glazen binnendeur weinig keuze heeft qua stijl en ontwerp, maar niets is minder waar. Zo kunt u kiezen voor een of meerder grote glazen openingen, waardoor u veel openheid creëert. Maar geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan wat meer privacy? Dan kunt u ook kiezen voor mat glas, waardoor u niet direct naar de andere ruimte kunt kijken.

Een binnendeur met glas laat veel licht door, ongeacht welk soort glas u kiest. Door het glas wordt het licht van de ene ruimte ook naar de andere ruimte verspreid. Een glazen binnendeur is daarom ook nog eens heel praktisch. Zeker wanneer u een ruimte met een klein (of geen) raam heeft, maar toch natuurlijk licht wilt binnenlaten.

Glazen binnendeuren op maat gemaakt

Bij Glasconcept kunt u ieder soort glazen binnendeur bestellen, zowel stompe- als opdek deuren of kies juist voor onze glazen schuifdeuren. Een groot voordeel is dat onze producten standaard een vaste prijs hebben, ongeacht de afmeting. U betaalt daarom nooit extra wanneer u een grotere deur nodig heeft.

Onze binnendeuren worden standaard gemaakt van helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander soort glas, zoals extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder matglas. Meer informatie over de verschillende glassoorten leest u hier.

Vrijblijvende offerte voor uw binnendeur met glas?

Bent u op zoek naar een binnendeur met glas? Vul dan onderstaand formulier in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen één werkdag een offerte op maat. Wanneer u voor ons kiest profiteert u van diverse voordelen, zoals:

 • Uw binnendeur 100% op maat gemaakt
 • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
 • Geen aanbetaling vereist
 • Inmeet- en montageservice in Nederland en België
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Gespecialiseerd transport

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening

  Laat u inspireren

  Glazen schuifdeur

  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons