Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Binnendeur glas

Kies voor een binnendeur van glas: of u het nu mooier vindt of omdat u ruimte wilt winnen ten opzichte van een reguliere binnendeur. Onze binnendeuren worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met beslag naar keuze. Glasconcept levert zowel stompe-, opdek-, schuif- en vloerpot deuren. Ook leveren we stalen binnendeuren. Als u graag voor een industriële stijl kiest, dan zijn stalen binnendeuren eigenlijk een must.

Uw binnendeur van glas altijd op maat gemaakt

Een stompe- en opdek binnendeur van glas is de meest voorkomende deur in een woonhuis. Een glazen stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Bij een glazen opdekdeur valt de deur ook volledig weg in het kozijn, maar daarbij worden de scharnieren op het kozijn gemonteerd. Een op maat gemaakte stompe- of opdekbinnendeur wordt geleverd met hoge kwaliteit deurbeslag in 8 millimeter. Helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas heeft maximale afmetingen van 1.000 x 2.100 mm (bxh). Als u grotere afmetingen nodig heeft, kunt u hiervoor een aanvraag doen.

Daarom Glasconcept

Bij Glasconcept hoeft u niets aan te betalen, is uw binnendeur van glas (en al onze andere deuren natuurlijk) op maat gemaakt en betaalt u daarvoor een vaste prijs, ongeacht de afmetingen. U kunt de deur eenvoudig zelf monteren, maar we hebben ook een inmeet- en ophangservice in Nederland en België. Uw deur wordt uiteraard zorgvuldig vervoerd met gespecialiseerd transport.

  • Geen aanbetaling
  • 100% op maat gemaakt
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Inmeet- en ophangservice in Nederland en België
  • Gespecialiseerd transport

Een stalen binnendeur met glas

Een stalen binnendeur met glas is een kozijnloze deur, die goed tot zijn recht komt in ruimtelijke, moderne interieurs, waar de deur voor een industriële “uitstraling” zorgt. Het zorgt voor een robuust look, maar wel met klasse. Een stalen binnendeur met glas geeft uw woning of kantoor openheid en uitstraling. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen wand en glazen deuren. Het staal van de binnendeur is stoer, terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maken. Een voordeel van staal is dat u de kleur van het stalen kozijn zelf kunt bepalen. Een ander voordeel van de stalen binnendeur is dat de technieken de afgelopen jaren enorm verfijnd zijn, zowel in het ontwerp als in de gebruikte techniek van draaideuren. Zo zijn de mogelijkheden qua design groter dan ooit en is staal in de afwerking veel duurzamer dan vroeger.

Stalen taatsdeuren

Wanneer u een stalen binnendeur met glas wenst die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien, dan is een stalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onder- en bovenkant van de deur heeft, draait een taatsdeur (om zijn as) makkelijk naar binnen én naar buiten via een vloerpot of vloerveer. Een andere veelgebruikte term is de pivotdeur. De term ‘pivoteren’ staat voor ‘ronddraaien op slechts één steunpunt’. Een stalen taatsdeur opent heel licht, zonder veel kracht te hoeven zetten en is bovenal zelfsluitend. Na opening valt hij dus vanzelf weer dicht.

Type glas en beslag

Onze binnendeuren van glas worden standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Echter, u kunt ook kiezen uit de opties extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder matglas. Bij een stompe- en opdek binnendeur van glas leveren wij twee scharnieren en een deurkruk met slotplaat (optioneel met slot). Onze glazen binnenschuifdeuren worden inclusief één set handvatten geleverd. De glazen vloerpot binnendeuren worden geleverd met één set handvatten en twee scharnieren (onder en boven), waarbij één zelfsluitende veer in de vloerpot of in de onderste scharnier/schoen bij het Unica systeem.

Bezorgen, inmeten, plaatsen en advies

Lees hier meer over de juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven. Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste binnendeur van glas, bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl of vul het contactformulier in. We helpen u graag bij het vinden van de juiste binnendeur.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons