Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Betaalbare stalen deur met glas

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare stalen deur met glas, waarmee u uw interieur omtovert tot een moderne paleisje? Dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vindt u verschillende soorten stalen deuren die wij voor u op maat kunnen maken en kunnen monteren op de manier hoe u dat wilt.

Kies bijvoorbeeld voor een schuifdeur met plafondmontage of wandmontage of heeft u liever een openslaande deur of taatsdeur. Bij Glasconcept is alles mogelijk. Stel uw stalen deur geheel naar wens samen zodat hij perfect aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag zodat u binnen no-time kunt genieten van uw nieuwe deur. 

Voordelige stalen deur met glas

Wij bieden niet alleen de standaard stalen deuren aan zoals u die gewend bent. U vindt binnen ons aanbod namelijk ook ‘stalen look deuren’. Deze deuren zijn een stuk voordeliger dan de standaard stalen deuren omdat ze van hout zijn gemaakt en zo zijn afgewerkt dat het net lijkt of ze van staal zijn gemaakt. Het hout wordt met een speciale zwarte coating bewerkt zodat uw interieur de uitstraling en robuuste look krijgt die u verwacht. Het materiaal is ook een stuk lichter waardoor het makkelijker en sneller gemonteerd kan worden.

Ook wanneer u voor de reguliere stalen deuren met glas wilt gaan staan we uiteraard voor u klaar. De kwalitatieve deuren hebben tijdloze uitstraling en zijn een echte eyecatcher binnen uw interieur. De deuren laten daarnaast een enorme hoeveelheid licht door waardoor uw woning er lichter en ruimtelijker uit zal komen te zien. 

100% op maat en binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Onze stalen deuren kunnen allemaal op maat worden gemaakt. Heeft u een kleine doorgang of juist een hele grote wand die u wilt voorzien van een stalen deur met glas? Geen probleem, bij Glasconcept staan we altijd voor u klaar. Benieuwd wat een stalen deur voor u zal gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen deze binnen 1 werkdag voor u opmaken zodat u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent. Wij vinden het belangrijk om persoonlijke service te leveren en doen er daarom alles aan om de kwaliteit te waarborgen en aan al uw wensen te voldoen. Wij kunnen uiteraard ook het transport en het plaatsen van de stalen deuren voor u uit handen nemen. Één van onze professionals zal dan bij u op locatie langskomen om de deuren te monteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via info@glasconcept.nl of +31 (0)113 – 344340. 

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons