Zwarte opdekdeur met glas

Is uw interieur toe aan een kleine restyling en wilt u helemaal meegaan met de trends van dit moment? Dan is een zwarte opdekdeur met glas de juiste keuze. We zien de zwarte stalen deuren of steel look deuren namelijk steeds vaker terugkomen in de woonmagazines en het ideaalbeeld van een woning.

Glasconcept beschikt over een ruim aanbod aan verschillende modellen opdekdeuren die uw interieur meteen een andere uitstraling geven. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een zwarte opdekdeur met glas of neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze deuren specialisten helpen u graag bij het vinden van de perfecte deur op maat!

Uw opdekdeur geheel op maat gemaakt

Wanneer u een zwarte opdekdeur met glas besteld bij Glasconcept zijn de mogelijkheden oneindig. Wij zullen tot in detail uw wensen bespreken en uw opdekdeur helemaal op maat voor u samenstellen. Daarnaast profiteert u ook van het voordeel dat de deuren beschikken over een vaste prijs ongeacht de maat. Maar u profiteert van nog meer voordelen wanneer u een zwarte opdekdeur van glas bestelt, een opdekdeur laat namelijk minder tocht door dan een stompe deur. Dit komt doordat de opdekdeur een opdekrand heeft waarvan een gedeelte op het kozijn valt, terwijl een stompe deur volledig in het kozijn valt. Tot slot is een opdekdeur met glas makkelijker te plaatsen dan een stompe deur waardoor de kosten vaak lager zullen uitvallen.

Bestel uw zwarte opdekdeur met glas direct

Wanneer u er al zeker van bent welke soort deur, welke kleur en welke afmetingen uw deur moet worden kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen zodat wij een bijpassende prijs voor u kunnen opstellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen op +31 (0)113 – 344340 of ons een mail te sturen naar info@glasconcept.nl. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan en geven u graag een advies over welke deur het beste bij uw wensen past. Wanneer uw bestelling is geplaatst zullen wij de deur binnen 21 dagen bij u thuis bezorgen.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer