Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Zwarte opdekdeur met glas

Is uw interieur toe aan een kleine restyling en wilt u helemaal meegaan met de trends van dit moment? Dan is een zwarte opdekdeur met glas de juiste keuze. We zien de zwarte stalen deuren of steel look deuren namelijk steeds vaker terugkomen in de woonmagazines en het ideaalbeeld van een woning.

Glasconcept beschikt over een ruim aanbod aan verschillende modellen opdekdeuren die uw interieur meteen een andere uitstraling geven. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een zwarte opdekdeur met glas of neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze deuren specialisten helpen u graag bij het vinden van de perfecte deur op maat!

Uw opdekdeur geheel op maat gemaakt

Wanneer u een zwarte opdekdeur met glas besteld bij Glasconcept zijn de mogelijkheden oneindig. Wij zullen tot in detail uw wensen bespreken en uw opdekdeur helemaal op maat voor u samenstellen. Daarnaast profiteert u ook van het voordeel dat de deuren beschikken over een vaste prijs ongeacht de maat. Maar u profiteert van nog meer voordelen wanneer u een zwarte opdekdeur van glas bestelt, een opdekdeur laat namelijk minder tocht door dan een stompe deur. Dit komt doordat de opdekdeur een opdekrand heeft waarvan een gedeelte op het kozijn valt, terwijl een stompe deur volledig in het kozijn valt. Tot slot is een opdekdeur met glas makkelijker te plaatsen dan een stompe deur waardoor de kosten vaak lager zullen uitvallen.

Bestel uw zwarte opdekdeur met glas direct

Wanneer u er al zeker van bent welke soort deur, welke kleur en welke afmetingen uw deur moet worden kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen zodat wij een bijpassende prijs voor u kunnen opstellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen op +31 (0)113 – 344340 of ons een mail te sturen naar info@glasconcept.nl. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan en geven u graag een advies over welke deur het beste bij uw wensen past. Wanneer uw bestelling is geplaatst zullen wij de deur binnen 21 dagen bij u thuis bezorgen.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons