Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Zwarte deur met glas

Glazen deuren in combinatie met zwart metaal, zijn helemaal terug van weggeweest en niet meer weg te denken uit het interieur van een moderne of industriële woonkamer. Wanneer u uw interieur wilt opknappen met een zwarte deur met glas bent u bij Glasconcept aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan binnendeuren in verschillende modellen.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een reguliere binnendeur, een taatsdeur of naar een schuifdeur. Bij ons vindt u het allemaal. In ons aanbod vindt u meer dan alleen de standaard stalen deuren, ook de goedkopere look a like steellook  deur is erg populair binnen ons assortiment. Bent u benieuwd naar het hele assortiment of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag. 

Waarom kiezen voor een zwarte deur met glas?

Een zwarte stalen of steel look deur met glas zorgt ervoor dat uw interieur een volledig andere uitstraling krijgt. Ze laten de kamer er namelijk ruimtelijker en moderner uit zien. Door de robuuste uitstraling in combinatie met het glas, laat het een enorme hoeveelheid licht door waardoor de ruimte openheid uitstraalt en laat de kamer groter lijken. Ideaal dus wanneer u een kleinere woning heeft. 

zwarte deur met glas

Zwarte deuren met glas zijn eenvoudig op maat te maken waardoor ze in ieder interieur gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. De deuren kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd. Wanneer u voor een reguliere deur gaat zal deze met scharnieren in de muur worden gemonteerd. Als u wilt dat de deur zowel naar binnen als naar buiten open gaat kunt u het beste kiezen voor een taatsdeur. Hierbij zijn de scharnieren in het plafond gemonteerd waardoor hij beide kanten op kan draaien. Ook wanneer u een wat lager budget heeft voor een stalen deur beschikken wij over een alternatief die van hout wordt gemaakt en vervolgens wordt zwart gespoten. De steel look deuren zijn erg praktisch en zijn bijna niet te onderscheiden van de reguliere stalen deuren.  Zo is er voor ieder wat wils.

Een zwarte deur met glas aanschaffen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een zwarte deur met glas? Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Wij helpen u graag en bieden hoge kwaliteit producten aan tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten, heeft u een specifieke vraag of wilt u advies over welke deur het beste bij uw wensen past? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@glasconcept.nl of bel on op +31(0)113 – 344340. Onze specialisten staan voor u klaar!

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Toepassing
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons