Stalen schuifdeur met glas

Wie inspiratie opdoet voor zijn woning interieur komt ze steeds vaker tegen: een stalen schuifdeur met glas. Een stalen deur met glas geeft een robuuste, industriële uitstraling aan de ruimte en zorgt voor veel lichtinval. Of u nu kiest voor een schuifdeur of een volledige glazen wand: het is een echte eyecatcher in uw woning.

Enkele of dubbele schuifdeur met glas

Als u heeft gekozen voor een stalen schuifdeur met glas, dan zijn de mogelijkheden nog steeds heel uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een enkele schuifdeur, welke met behulp van een schuifwand systeem aan de wand of aan het plafond wordt bevestigd. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een dubbele schuifdeur, welke naar weerszijden wordt geopend. Een stalen schuifdeur met glas geeft een ruimtelijk gevoel maar is tevens ruimtebesparend doordat de deur niet de ruimte indraait.

stalen schuifdeur met glas

Glazen wand met stalen schuifdeur

Beschikt uw woning of kantoor over een hoog plafond? Of bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw woonkamer? Dan is een glazen wand met stalen deur wellicht hetgeen waar u naar zoekt. De robuuste stalen profielen geven de ruimte een industriële uitstraling en de grote glaspartij zorgt ervoor dat twee ruimtes naadloos aan elkaar verbonden worden. Zo profiteert u niet alleen van extra lichtinval, maar ook van een extra ruimtelijke sfeer.

Stalen binnendeuren op maat gemaakt

Stalen binnendeuren passen helemaal binnen de trend van dit moment. Een deur van staal, of dit nu een scharnierdeur, schuifdeur of taatsdeur is, tilt uw interieur naar een hoger niveau. Bij Glasconcept worden stalen deuren volledig op maat gemaakt, zonder extra kosten. Bovendien kunt u de binnendeur volledig naar wens samenstellen. Hoewel de meeste stalen deuren worden geleverd in het zwart, kunt u zelf de RAL-kleur bepalen van het stalen profiel. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten (veiligheids)glas.

Stalen schuifdeur met glas online bestellen

Bij Glasconcept kunt u uw stalen schuifdeur met glas online bestellen. Gebruik de inmeetinstructies en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u binnen één werkdag een offerte op maat. Zo weet u direct wat uw nieuwe binnendeur kost. Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer