Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Stalen schuifdeur met glas

Wie inspiratie opdoet voor zijn woning interieur komt ze steeds vaker tegen: een stalen schuifdeur met glas. Een stalen deur met glas geeft een robuuste, industriële uitstraling aan de ruimte en zorgt voor veel lichtinval. Of u nu kiest voor een schuifdeur of een volledige glazen wand: het is een echte eyecatcher in uw woning.

Enkele of dubbele schuifdeur met glas

Als u heeft gekozen voor een stalen schuifdeur met glas, dan zijn de mogelijkheden nog steeds heel uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een enkele schuifdeur, welke met behulp van een schuifwand systeem aan de wand of aan het plafond wordt bevestigd. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een dubbele schuifdeur, welke naar weerszijden wordt geopend. Een stalen schuifdeur met glas geeft een ruimtelijk gevoel maar is tevens ruimtebesparend doordat de deur niet de ruimte indraait.

stalen schuifdeur met glas

Glazen wand met stalen schuifdeur

Beschikt uw woning of kantoor over een hoog plafond? Of bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw woonkamer? Dan is een glazen wand met stalen deur wellicht hetgeen waar u naar zoekt. De robuuste stalen profielen geven de ruimte een industriële uitstraling en de grote glaspartij zorgt ervoor dat twee ruimtes naadloos aan elkaar verbonden worden. Zo profiteert u niet alleen van extra lichtinval, maar ook van een extra ruimtelijke sfeer.

Stalen binnendeuren op maat gemaakt

Stalen binnendeuren passen helemaal binnen de trend van dit moment. Een deur van staal, of dit nu een scharnierdeur, schuifdeur of taatsdeur is, tilt uw interieur naar een hoger niveau. Bij Glasconcept worden stalen deuren volledig op maat gemaakt, zonder extra kosten. Bovendien kunt u de binnendeur volledig naar wens samenstellen. Hoewel de meeste stalen deuren worden geleverd in het zwart, kunt u zelf de RAL-kleur bepalen van het stalen profiel. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten (veiligheids)glas.

Stalen schuifdeur met glas online bestellen

Bij Glasconcept kunt u uw stalen schuifdeur met glas online bestellen. Gebruik de inmeetinstructies en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u binnen één werkdag een offerte op maat. Zo weet u direct wat uw nieuwe binnendeur kost. Heeft u vragen of wilt u meer weten?

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons