Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Stalen deuren op maat

Stalen deuren winnen aan populariteit. De robuuste, industriële deuren met glas zijn een echte eye-catcher in ieder interieur. Bij Glasconcept worden uw stalen deuren op maat gemaakt en geheel aangepast aan uw wensen. Zo heeft u bijvoorbeeld uiteenlopende mogelijkheden qua kleur en afwerking. 

Een stalen deur komt in bijna ieder interieur goed tot zijn recht. De stalen profielen vallen goed op en door het glas oogt de ruimte in een keer een stuk groter en ruimtelijker. Met het grote glasoppervlak wordt een doorkijk effect gecreëerd waardoor twee ruimtes mooi in elkaar overvloeien.

Waarom een stalen deur van Glasconcept?

Als het aankomt op glazen producten zoals deuren, douchewanden en spiegels is Glasconcept.nl dé absolute specialist. Bovendien betaalt u bij ons een vaste prijs, ongeacht het formaat van uw deur.

  • Stalen deur 100% op maat gemaakt;
  • Inmeet- en ophangservice door heel Nederland en België;
  • U hoeft geen aanbetaling te doen, u betaalt pas na levering;
  • Gespecialiseerd transport zodat uw deur veilig en heel aankomt;
  • Binnen 14 dagen geleverd.

Diverse soorten stalen deuren

Bij Glasconcept heeft u diverse mogelijkheden qua soort deur dat u kiest. Een stalen deur is een kozijn loze deur, die uw woning of kantoor openheid en uitstraling geeft. Naast de reguliere stalen deur kunt u ook kiezen voor stalen taatsdeuren, vloerpotdeuren of schuifdeuren. Deze uitgebreide mogelijkheden bieden u verschillende oplossingen. Glasconcept heeft  voor iedere ruimte een geschikte stalen deur .

Bekijk alle mogelijkheden

Stalen deuren op maat prijs

Bent u op zoek naar stalen deuren op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 werkdag sturen wij u een aantrekkelijk prijsvoorstel aan de hand van uw wensen. De stalen deuren met glas worden geheel op maat gemaakt, de mogelijkheden qua design zijn dan ook groter dan ooit en de afwerking van het staal is veel duurzamer dan vroeger.

Bent u benieuwd naar alle uitgebreide mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom (op afspraak) en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden van- en met stalen deuren.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons