Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Stalen deuren met glas

Een stalen deur met glas geeft uw woning of kantoor een industriële sfeer. Daarnaast creëert u met een glazen deur een doorkijk effect, waardoor u een heel open ruimte realiseert. Stalen deuren met glas zijn robuust en komen goed tot zijn recht in moderne, industriële interieurs. De ruimte lijkt automatisch groter en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

De meeste stalen deuren met glas worden geleverd met een zwart frame. Echter kunt u de kleur van het stalen kozijn zelf bepalen. Past wit, grijs of een andere kleur beter in uw interieur? U kunt alle kanten op. Onze stalen binnendeuren worden gestraald en vervolgens voorzien van een poedercoating. Het glas dat wij gebruiken is enkel veiligheidsglas.

Soorten stalen glazen deur

Bij Glasconcept zijn er verschillende stalen deuren met glas verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ‘normale’ deur met scharnieren, maar ook een stalen taatsdeur of stalen schuifdeur met glas behoort tot de mogelijkheden. Een taatsdeur is een deur die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien en is bovendien zelfsluitend. Daarnaast kan de deur in een hoek van 90 graden open blijven staan door middel van een vloerveer.

Ieder soort deur kent zijn eigen voordelen. Zo heeft een taatsdeur – ook wel vloerpotdeuren genoemd- als grote voordeel dat ze naar twee kanten toe geopend kunnen worden. Een schuifdeur daarentegen is juist weer ruimtebesparend. Bovendien zijn schuifdeuren bijna in iedere ruimte toe te passen doordat ze aan de wand of het plafond bevestigd kunnen worden. Het grote voordeel van een stalen deur in het algemeen is dat er geen kozijn geplaatst hoeft te worden.

Waarom een stalen deur met glas van Glasconcept?

Wij zijn de online specialist op het gebied van glazen deuren, wanden en spiegels. Wanneer u kiest voor een stalen deur van Glasconcept ervaart u direct de voordelen. Al onze producten zijn maatwerk en er is altijd ruimte voor persoonlijke wensen. Onze kwaliteitsproducten worden geleverd tegen scherpe prijzen en bij u thuisbezorgd middels gespecialiseerd transport. Wilt u de deur zelf plaatsen? Geen probleem. Uiteraard is professionele montage ook mogelijk.

Vrijblijvend prijsvoorstel?

Wilt u een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen voor een stalen deur met glas? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen één werkdag een offerte op maat.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons