Spiegel op maat

Iedere dag kijkt u in de spiegel, in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Uiteraard vraagt iedere ruimte een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat in de beste kwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor sanitair glas, dus zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Heeft u een spiegel op maat nodig?

Een spiegel van Glasconcept past altijd. Een rechthoekige, ronde of ovale spiegel of juist een bijzondere vorm: alles is mogelijk. U kunt bij ons terecht voor spiegels tot wel 6 bij 3,2 meter. Alle spiegels kleiner dan dit formaat worden altijd uit één stuk gesneden. Bent u op zoek naar een grotere afmeting? Neem dan contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden.

LED verlichting en spiegelverwarming

Naast de spiegels op maat bieden wij ook spiegels met LED verlichting. De badkamer spiegels met geïntegreerde LED verlichting worden uitsluitend in standaardmaten geleverd. U heeft de keuze uit de volgende kleuren verlichting: warm wit, natuurlijk wit of koel wit. Ook is het mogelijk om uw LED spiegel te voorzien van spiegelverwarming. Dit is de perfecte oplossing om uw spiegel condensvrij te houden.

De led-spiegel wordt standaard geleverd met een aan- uit schakelaar. Tevens is het mogelijk om de verlichting op de centrale verlichting aan te sluiten. Zo schakelt u met een druk op de knop de verlichting aan. Tenslotte kan de spiegel ook uitgerust worden met een bewegingssensor, waardoor een schakelaar niet langer noodzakelijk is.

Vakkundig gemonteerd

Voor de montage van de spiegels gebruiken wij standaard een zeer hoogwaardige ‘blinde’ montageset. Deze set wordt aan de achterzijde op de spiegel aangebracht en is aan de voorzijde niet zichtbaar. Hierdoor is het mogelijk de spiegel zonder lijst op te hangen en/of zonder deze te hoeven verlijmen.

Ontdek uw voordeel

Voor een scherp geprijsde spiegel op maat bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres. Wij maken uw spiegel uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een bekende speler op de Nederlandse en Belgische markt. Door onze grote inkoopvolumes bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze inmeet- en ophangservice.

Spiegel op maat

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer