Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Spiegel op maat laten maken

We kijken dagelijks in de spiegel. In de slaapkamer, op het toilet en in de badkamer hebben we een spiegel hangen om onze outfit te checken en bijvoorbeeld onze make-up of haar te doen. Een spiegel op maat combineert de beste (badkamer)kwaliteit van de materialen met het formaat dat het best aansluit bij uw wensen.

Iedere spiegel op maat voorzien we standaard van een zilveren laag op de achterzijde en is 6mm dik. De spiegels worden netjes afgewerkt en zijn daardoor niet scherp. Bovendien heeft u de keuze uit ronde, rechthoekige, ovalen spiegels en andere bijzondere vormen. We kunnen de spiegel op maat gewoon uit één stuk leveren, zodat u daar gebruik van kunt maken in de ruimte die u voor ogen heeft.

Uiteraard kunt u de spiegel op maat eenvoudig monteren met behulp van de ‘blinde’ montageset. Dit betekent dat de montage aan de achterzijde van de spiegel gebeurt en dat u daar aan de voorzijde niets van zal zien. U kunt de spiegel zonder lijst ophangen, zelfs zonder die te hoeven verlijmen. Het is optioneel mogelijk om de spiegel op maat uit te laten voeren met verwarming.

Spiegels met sealing en verwarming

Het snijden van een spiegel leidt tot het bloot komen te liggen van de spiegelende laag. Voor de (badkamer)spiegel op maat bieden we u daarom de mogelijkheid om deze te laten voorzien van een extra bewerking om de levensduur te verhogen. We zorgen voor een extra transparante laag langs de randen van de achterzijde. Dit helpt corrosie van de randen te voorkomen, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van de spiegel op maat.

Daarnaast kunnen we er door middel van verwarming voor de spiegel voor zorgen dat zich daarop geen condens zal vormen. U kunt na het douchen meteen gebruik maken van de spiegel, zonder dat u die met een handdoek hoeft schoon te vegen. Sterker nog, zelfs tijdens het douchen is het desgewenst mogelijk om gebruik te maken van de spiegel op maat. De verwarming helpt condens op de spiegel te voorkomen, waardoor die gewoon helder blijft en u er gebruik van kunt maken zoals u dat gewend bent.

LED spiegels op maat

Specifiek op zoek naar een van de LED spiegels op maat? We hebben de keuze uit diverse standaardmodellen en -maten, daarnaast kunnen we u tegen een meerprijs ook op maat van dienst zijn.

We integreren LED-verlichting in de spiegel op maat, zodat u er bijvoorbeeld in de badkamer voor kunt zorgen dat er altijd voldoende licht beschikbaar is. Uiteraard kunnen we het LED-licht verzorgen op basis van warmwit (ca. 3.000 Kelvin), natuurlijk wit (ca. 4.500 Kelvin) of koelwit (ca 6.000 Kelvin), afhankelijk van uw specifieke wensen.

Een spiegel op maat op maat laten maken en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op, we vertellen u graag meer over bijvoorbeeld de sealing, verwarming, mogelijke afmetingen en LED-verlichting.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons