Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Spiegel op maat bestellen

Een spiegel is een van die voorwerpen die we dagelijks gebruiken, zonder dat we dat echt doorhebben. ‘s Ochtends om ons haar of make-up te doen, of juist om onze outfit te bekijken en ‘s avonds om ons gezicht te reinigen. Een goed passende spiegel mag dan ook niet ontbreken in uw interieur. Bij Glasconcept kunt u een spiegel op maat bestellen. Zo weet u zeker dat de spiegel perfect past binnen de ruimte.

We maken uitsluitend gebruik van Europees kwaliteitsglas en onze spiegels voldoen aan de norm ‘sanitair glas’. Dat betekent dat de spiegels zeer geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. De spiegel wordt standaard geleverd in 6 mm dik spiegelglas en is verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen. Zo kunt u kiezen uit een rechthoekige spiegel, rond of ovaal, maar ook in een bijzondere vorm.

Tot in de puntjes afgewerkt

Alle spiegels worden netjes afgewerkt. De randen worden geslepen en optioneel kunnen we de spiegel voor u sealen. De spiegel wordt dan van een extra bewerking voorzien, waardoor de levensduur wordt verlengd. Aan de achterzijde worden de randen voorzien van een extra laag, wat het corroderen zoveel mogelijk tegen gaat. U heeft de keuze uit dik, helder, brons of grijs getint spiegelglas en de spiegel kan worden afgewerkt met een poly-geslepen rand. Optioneel kunt u kiezen voor een facetrand afwerking.

Beslagen spiegel? Niet nodig!

U herkent het vast wel: na een warme douche is de spiegel volledig beslagen. Vervelend, maar niet nodig. Met spiegelverwarming voorkomt u dat de spiegel beslaat en kunt u na het douchen direct gebruik maken van de spiegel, zonder dat u hem eerst hoeft schoon te maken. Spiegelverwarming helpt condens op de spiegel te voorkomen en is eenvoudig te monteren.

LED verlichting

Behalve dat u bij ons een spiegel op maat kunt bestellen, hebben we ook spiegels met LED verlichting in het assortiment. De badkamerspiegels met geïntegreerde LED verlichting zijn verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen, maar ook maatwerk is mogelijk. Zit uw gewenste afmeting er niet tussen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

De LED-spiegel wordt standaard geleverd met een aan- uit schakelaar. Maar het is ook mogelijk om de spiegelverlichting op de centrale kamerverlichting aan te sluiten. Tenslotte is het ook mogelijk om de spiegel uit te rusten met een bewegingssensor, waardoor een schakelaar niet langer noodzakelijk is.

Een spiegel op maat bestellen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen één werkdag een offerte op maat. Vul onderstaand formulier in of neem bij vragen contact met ons op.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Aanvullende details
  Situatietekening of foto
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons