Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Robuuste look in huis: stalen deuren voor binnen

Stalen deuren laten plaatsen? De ideale keuze voor een robuuste look in huis. Een prachtige combinatie van staal en glas, die we u op afspraak bij ons in de showroom kunnen laten zien. Een deur zonder kozijn, die mooi tot z’n recht zal komen in een modern en ruimtelijk interieur.

De stalen deuren zorgen voor een industriële uitstraling, waarmee u uw huis op een bijzondere manier kracht en karakter kunt geven. En wilt u daar op kantoor gebruik van maken? Geen probleem, onze stalen deuren zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

De deuren creëren een ‘doorkijk’-effect, waardoor de ruimte als geheel er groter uit zal gaan zien. Het is de combinatie van glas met het staal dat hiervoor zorgt. Het staal van de binnendeur is uitermate robuust, terwijl het glas zorgt voor een elegante afwerking van het geheel.

Deur zonder kozijn

De stalen deuren zijn eigen deuren zonder kozijn. Daardoor hebben ze een heel andere uitstraling dan reguliere binnendeuren. Bovendien heeft u de keuze om de kleur van het stalen kozijn volledig zelf te bepalen. En als dat nog niet genoeg is, ook de gebruikte techniek voor het draaien is op een aantal verschillende manieren beschikbaar.

Het betekent in de praktijk dat er van alles mogelijk is om de stalen deuren helemaal naar wens samen te stellen. We kunnen u adviseren en de verschillende mogelijkheden laten zien, aan de hand van concrete voorbeelden. Met foto’s of bij ons in de showroom, waar u op afspraak van harte welkom bent.

Op die manier kunt u zelf het mooie design van dit type deuren ontdekken. Voor staal in huis of op kantoor, op een uitermate duurzame wijze en altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hoge kwaliteit voor een stoer en robuust resultaat, waarmee de deur veel meer wordt dan een onderdeel om van de ene naar de andere kamer te kunnen lopen. Wij zorgen ervoor dat u een prachtige binnendeur kunt laten plaatsen, uiteraard volledig op maat.

Offerte op maat: stalen deuren

De stalen deuren maken we netjes op maat. Zoekt u naar een enkele of een dubbele deur? Met een specifieke hoogte of een afwijkende breedte? Geen probleem, wij gaan er voor u mee aan de slag en werken aan een offerte op maat. Op die manier geven we u netjes aan wat de kosten zullen zijn en wat u daarvoor kunt verwachten.

We zijn specialisten in stalen deuren, net als in douchedeuren en tal van andere deuren. We kunnen u vanuit onze uitgebreide ervaring goede voorbeelden laten zien van wat we voor u kunnen betekenen. En heeft u specifieke vragen over het gebruikte staal of over een van de andere materialen waar we mee werken? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons