Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Moerstee Glas

Wilt u op maat gemaakte glazen deur(en)? Moerstee Glas, nu bekend als Glasconcept, maakt kwaliteitsproducten op maat met alle ruimte voor persoonlijke wensen. Snelle levering en persoonlijk contact staan centraal bij Glasconcept. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder.

Moerstee Glas maakt en plaatst verschillende glazen deuren

Bij Moerstee Glas is niets teveel gevraagd. Deze douchedeuren worden standaard geleverd met Eurofit beslag en standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Daarnaast is er ook de keuze om te kiezen uit welk kristal glas. Wilt u het glas extra beschermen met een anti-kalkcoating? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Naast douchedeuren leveren wij ook douchewanden, binnendeuren, stompe glazen deuren en opdekdeuren, vloerpot deuren en schuifdeuren. Ook deze maken wij op maat.

Spiegels van Moerstee

Op zoek naar een mooie spiegel voor in de slaapkamer, badkamer of het toilet? Glasconcept maakt spiegels in verschillende formaten naar uw wens. De spiegels voldoen altijd aan de norm ‘sanitair glas’, dit betekent dat de spiegels ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Bij het monteren van de spiegels wordt er standaard gebruik gemaakt van een zeer hoogwaardige ‘blinde-montageset’. De spiegel kan op deze manier opgehangen worden zonder lijst of zonder te hoeven verlijmen. Ook is het mogelijk om de spiegel te voorzien van spiegelverwarming. Zo blijft uw spiegel ten allen tijde condensvrij.

Wilt u verlichting op de spiegel? Dat is ook mogelijk met onze LED spiegels. Er is keuze uit verschillende kleuren verlichting: natuurlijke wit, koelwit of warmwit. De LED spiegels zijn milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben ze een hoge lichtopbrengst.

Stalen deuren

Glasconcept, voorheen Moerstee Glashandel, is ook gespecialiseerd in het maken van stalen deuren. Een stalen deur is een kozijnloze deur die zorgt voor een industriële en moderne uitstraling. De ruimte lijkt groter door het ‘doorkijk effect’ dat wordt gecreëerd middels de glazen wand. De kleur van het stalen kozijn kunt u zelf bepalen. Daarnaast zorgt de glazen stalen deur voor veel openheid en een fijne lichte uitstraling. Door de nieuwe verfijnde technieken zijn de mogelijkheden qua design eindeloos en zijn de afwerkingen duurzamer. Lees hier meer over stalen deuren.

Offerte aanvragen bij Glasconcept, Moerstee glashandel?

Als u een product op het oog heeft, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij vragen u hierbij om nauwkeurig te meten en een situatietekening of foto te uploaden zodat u zeker weet dat u de juiste deur besteld en niets vergeet. Hierna ontvangt u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte. Als u tevreden bent, kunnen we aan de slag!

Meer weten?

Heeft u vragen over de glazen deuren of andere producten? Neem contact op, we beantwoorden uw vragen graag! U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons