Moerstee Glas

Wilt u op maat gemaakte glazen deur(en)? Moerstee Glas, nu bekend als Glasconcept, maakt kwaliteitsproducten op maat met alle ruimte voor persoonlijke wensen. Snelle levering en persoonlijk contact staan centraal bij Glasconcept. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder.

Moerstee Glas maakt en plaatst verschillende glazen deuren

Bij Moerstee Glas is niets teveel gevraagd. Voor slechts 245,- euro leveren we uw splinternieuwe op maat gemaakte glazen douchedeur. Deze douchedeuren worden standaard geleverd met Eurofit beslag en standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Daarnaast is er ook de keuze om te kiezen uit welk kristal glas. Wilt u het glas extra beschermen met een anti-kalkcoating? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Naast douchedeuren leveren wij ook douchewanden, binnendeuren, stompe glazen deuren en opdekdeuren, vloerpot deuren en schuifdeuren. Ook deze maken wij op maat.

Spiegels van Moerstee

Op zoek naar een mooie spiegel voor in de slaapkamer, badkamer of het toilet? Glasconcept maakt spiegels in verschillende formaten naar uw wens. De spiegels voldoen altijd aan de norm ‘sanitair glas’, dit betekent dat de spiegels ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Bij het monteren van de spiegels wordt er standaard gebruik gemaakt van een zeer hoogwaardige ‘blinde-montageset’. De spiegel kan op deze manier opgehangen worden zonder lijst of zonder te hoeven verlijmen. Ook is het mogelijk om de spiegel te voorzien van spiegelverwarming. Zo blijft uw spiegel ten allen tijde condensvrij.

Wilt u verlichting op de spiegel? Dat is ook mogelijk met onze LED spiegels. Er is keuze uit verschillende kleuren verlichting: natuurlijke wit, koelwit of warmwit. De LED spiegels zijn milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben ze een hoge lichtopbrengst.

Stalen deuren

Glasconcept, voorheen Moerstee Glashandel, is ook gespecialiseerd in het maken van stalen deuren. Een stalen deur is een kozijnloze deur die zorgt voor een industriële en moderne uitstraling. De ruimte lijkt groter door het ‘doorkijk effect’ dat wordt gecreëerd middels de glazen wand. De kleur van het stalen kozijn kunt u zelf bepalen. Daarnaast zorgt de glazen stalen deur voor veel openheid en een fijne lichte uitstraling. Door de nieuwe verfijnde technieken zijn de mogelijkheden qua design eindeloos en zijn de afwerkingen duurzamer. Lees hier meer over stalen deuren.

Offerte aanvragen bij Glasconcept, Moerstee glashandel?

Als u een product op het oog heeft, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij vragen u hierbij om nauwkeurig te meten en een situatietekening of foto te uploaden zodat u zeker weet dat u de juiste deur besteld en niets vergeet. Hierna ontvangt u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte. Als u tevreden bent, kunnen we aan de slag!

Meer weten?

Heeft u vragen over de glazen deuren of andere producten? Neem contact op, we beantwoorden uw vragen graag! U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer