Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Keukenachterwand voorzien van glas op maat

De keuken achterwand voorzien van glas op maat en daarmee zorgen voor een bijzonder stijlvolle afwerking? De glazen achterwand voor de keuken zorgt voor een uiterst elegante afwerking. We maken gebruik van hoge kwaliteit glas en kunnen u daarmee uitstekend op maat van dienst zijn.

Het voordeel van een keuken achterwand van glas? Het materiaal laat zich gemakkelijk schoonmaken en voorkomt de inwerking van vlekken. Het glas helpt de keuken brandschoon te houden, terwijl het bovendien bijdraagt aan de hoogwaardige uitstraling van de keuken als geheel.

Uiteraard kunnen we u voor de keuken achterwand het glas op maat leveren. Dat betekent dat we rekening houden met de door u gewenste afmetingen, net als uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, keukenkasten, vensterbanken of de kraan. Sterker nog, we kunnen de glazen achterwand voor de keuken leveren in iedere RAL-kleur die u wenst, zodat u die bijvoorbeeld zo onopvallend mogelijk kunt laten plaatsen. Aan de hand van een technische tekening zorgen we graag voor het maatwerk glas dat u nodig heeft.

Kristalhelder thermisch voorgespannen veiligheidsglas

We maken voor de keuken achterwand met glas op maat gebruik van kristalhelder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Het gaat om glas met een dikte van 6mm. We bieden u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende RAL-kleuren, inclusief de metallic-kleuren die er beschikbaar zijn. De verf die we gebruiken op het glas is bestand tegen temperaturen tot 100 graden, zodat u daar veilig gebruik van kunt maken. We kunnen de randafwerking rondom slijpen en polijsten of meespuiten in de kleur van de achterwand, we bieden u graag de keuze.

Let op: de maximale lengte uit één stuk bedraagt 3.900mm.

Glas op maat voor de keuken

Gebruik maken van glas op maat voor in de keuken? Een achterwand van glas maken we netjes op maat, zodat deze goed past. We vragen u op voorhand de keuken nauwkeurig op te meten en een situatietekening of een foto op te sturen. Aan de hand daarvan beoordelen we of u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet en of de keuken achterwand van glas op maat uiteindelijk goed zal passen.

Uiteraard sturen we u aan de hand van de aangeleverde informatie een offerte op maat toe, zodat u direct weet waar u aan toe bent. U kunt gebruik maken van onze inmeetinstructie  om de juiste afmetingen aan ons door te geven.

Glazen keuken achterwand laten bezorgen

We leveren de keuken achterwand met glas op maat netjes bij u thuis af, zodat u die zelf niet hoeft te vervoeren. Bovendien komen we op voorhand graag bij u langs om de achterwand desgewenst in te meten. U weet dan zeker dat de keuken achterwand met het glas op maat precies past en zorgt voor een naadloze afwerking van de keuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of meer weten over het glas dat we gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons