Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Industriële binnendeuren

Toe aan een nieuw interieur? Vervang de deur van uw woon-, slaap of badkamer. Een industriële binnendeur gemaakt van staal en het helderste glas van Glasconcept zorgt voor een heel andere uitstraling in uw kamer!

Industriële binnendeur

Een industriële binnendeur komt voornamelijk tot zijn recht in een modern interieur. Het is een robuuste deur met klasse en zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Dankzij het glas laat deze deur veel licht door waardoor hij veel openheid geeft in uw kamer. Het staal van de deur geeft een stoere indruk, maar tegelijkertijd geeft het glas een bepaalde elegantie. Ondanks dat de deur erg zwaar lijkt, is de deur licht in gebruik. De deur kan naar binnen of buiten draaien, maar u kunt er ook voor kiezen deze beide kanten op te laten draaien. Daarnaast zijn de mogelijkheden in design, RAL-kleur en materiaalgebruik bij Glasconcept erg veelzijdig.

Industriële binnendeuren van Glasconcept

Een industriële deur van Glasconcept is speciaal voor u op maat gemaakt. Het glas van onze deuren zijn geproduceerd met standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Dit glas is heel erg sterk, waardoor het niet snel breken zal. U heeft de keuze tussen helder of mat glas. Het glas wordt vastgezet met stalen hoeklatten of donkergrijze of zwarte stopverf. Zo wordt de authenticiteit van de deur extra benadrukt. Wilt u de deur gebruiken voor de badkamer? Dan raden we u aan de industriële deur te laten behandelen met een anti-kalk coating. Op deze manier is uw deur beter bestand tegen eventuele kalkaanslag. Het beslag is van Eurofit. Deze is verkrijgbaar in chroom of rvs. Wij gebruiken hoek- en T-profielen met een afmeting van 50mm breed en 30 mm hoog. De deuren worden vervolgens gestraald, waarna ze een poedercoating krijgen in ieder gewenste RAL-kleur.

De beste service!

Bent u geïnteresseerd in een industriële deur voor uw woning? Wij plaatsen deze graag voor u! Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze inmeetservice. Één van onze ervaren medewerkers komt de deur dan bij u thuis inmeten. Vervolgens wordt de deur persoonlijk voor u op maat gemaakt in onze productiehal. Wij produceren een deur met de enkel de best beschikbare materialen. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de deur altijd passend is en van hoogwaardige kwaliteit is. De deur wordt vervolgens snel bij u afgeleverd via ons veilige, gespecialiseerde transport. U kunt de deur dan zelf plaatsen of laat hem monteren door onze collega! Dan kunt u snel gebruik maken van uw industriële deur.

Heeft u interesse in een industriële binnendeur van Glasconcept? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op gebied van plaatsing en levering? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in of bel naar +31 (0)113 – 344340.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht

  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons