Hoogrendementsglas Zeeland

Heeft u diverse ramen van uw woning in Zeeland die aan vervanging toe zijn, bijvoorbeeld omdat u nog enkel glas heeft? Wanneer uw kozijnen nog goed zijn is het niet nodig om het gehele kozijn te vervangen. Kies dan voor nieuw glas, bijvoorbeeld hoogrendementsglas. Glasconcept is dé glashandel in Zeeland. 

Hoogrendementsglas, ook wel HR glas genoemd, is dubbel glas dat uw woning vele malen beter isoleert dan enkel glas. Dit komt doordat er tussen de twee glasplaten edelgas zit in plaats van droge lucht. Edelgassen isoleren beter dan droge lucht, hoogrendementsglas kan dus lonend zijn. Bovendien zit er aan de binnenkant van het HR++ glas een onzichtbaar laagje, die de isolatie nog verder verbetert.

HR+++ glas Zeeland

Bent u op zoek naar HR+++ glas in Zeeland? HR+++ glas heeft de hoogst mogelijke isolatiewaarde van alle soorten dubbel glas. HR+++ glas, ook wel driedubbel glas genoemd, bestaat uit 3 glasplaten. Ook hier zit edelgas tussen de glasplaten, waardoor de isolerende werking van de ruit nog beter is. Driedubbel glas houdt nagenoeg alle warmte perfect in uw huis en staat dan ook garant voor een betere isolatie in uw woning.

Het enige waar u rekening mee moet houden is dat wanneer u uw huidige glas wilt laten vervangen voor HR+++ glas, u moet kijken of de sponning het extra gewicht kan dragen. Bij nieuwbouwwoningen is dit vaak wel het geval, maar bij bestaande woningen is dit niet vanzelfsprekend. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en adviseren u in wat voor u de beste keuze is.

Verschil tussen HR++ en HR+++ glas

Het enige verschil tussen HR++ en HR+++ glas is de isolerende werking. HR+++ biedt u perfecte isolatie, echter is de prijs hier ook naar. HR+++ is een stuk duurder van HR++ glas, terwijl het verschil in isolatie in verhouding klein is.

Bij Glasconcept kunnen we zowel HR++ als HR+++ glas aan u leveren tegen een scherpe prijs. Wilt u het verschil in kosten weten of meer informatie over de specificaties van een- of beide soorten hoogrendements glas? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te mailen naar info@glasconcept.nl of bel+31(0)113-344340

Hoogrendementsglas Zeeland

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer